Mijn weekend + terug reis..

Mijn weekend + terug reis..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Helaas, mijn vrijdag avond is wat verpest door de pijn van de vreselijke rit naar huis. Dus ben ik op tijd gaan slapen, in de hoop dat ik zaterdag fris en fruitig en fit op zou staan. En ja hoor.. Ik plande direct een afspraak bij de kapper voor highlights!

11.00 Zaterdag ochtend, Bij de kapper.  100 folies in me haar en 2.5 uur later ben ik tot op de dag van vandaag onwijs blij met mijn haren! Het ziet er geweldig uit, dus mijn credits voor Walk In barneveld op het Torenplein!

Super netjes geholpen met rolstoel etc. Top meiden zijn het. 
Ook heb ik onwijs mooi product aangeschaft waar ik jullie morgen meer over wil vertellen!

Na de kapper nog bij de Action boodschappen gedaan, snel wat kleurpotloden en make-up doekjes gehaald. & door naar de Kruidvat voor een zonnebril en mooie beschermhoes, ook daar onwijs geslaagd.

14.30 Eindelijk thuis, Ben heerlijk een poos op balkon geploft! Even genoten van de zon. & ja hoor dees kon weer niet stil zitten dus besloot ik ook maar even de was op te hangen dat uit de machine kwam.. Geen probleem met korte tussen pauze is dit gewoon gelukt!!

16.00 Naar mijn tante gegaan! En ja hoor heerlijk chinees gegeten!
Och wat was dit lekker. Gebakken banaantjes bami en Bamipanggang ofzoo ... HEERLIJK.. 
Daarna saampjes gezellig Jansen & van Dijk gekeken. Wat een leuk programma, alleen wel jammer dat je de bruiloften niet te zien krijgt.  Om 22.15 ben ik naar bed gegaan want ik kon niet meer. 

Zondag ochtend 09.00 uur werd ik wakker. Heerlijk geslapen nou ja voor mijn doen! Direct na een kopje thee en een broodje naar mijn ouders terug gegaan. (Bij mijn tante heerlijk gelogeerd, zij woont naast mijn ouders.)
Ze uit bed getrommeld, omdat ik zo graag naar mijn eigen huisje wilde. 

11.00uur bij mijn eigen huis! Het begon wat slecht aangezien het overal echt een T*****Bende was, maar toen er langzaam wat huisgenootjes ontwaakte werd er al snel van alles schoongemaakt en opgeruimd.. !! SUPER... 
In mijn kamer heb ik alles weer een beetje opgeruimd van wat nog bij mijn ouders lag... & Speciaal voor jullie een Kamer tour gemaakt.
De rest van de middag heb ik lekker buiten in de tuin gezeten met huisgenootjes wat drinken en vooral heel erg veel gezelligheid. 

Natuurlijk moest er rond een uur of 18.00 wel gegeten worden. Gelukkig had ik nog een bakje met rijst groente en GAMBA'S HEERLIJK!!!!! Al smullend heb ik hier van genoten, en al snel werd het tijd om mijn spullen te pakken kamer af te sluiten en op de taxi te wachten!


18.55 Daar kwam de taxi aan precies toen ik er net zo 3 minuten stond. Super timing, het leek mij een aardige jonge man van Besseling Koeriersdiensten. Hij was bezorgd en voorzichtig, melden netjes wat hij ging doen. In tegenstelling met de chauffeur van vrijdag. 
Zie daarvoor mijn blog hieronder:

Wat een rit..

Vreselijke nachtmerrie rit met zieke vervoer taxi....

Maar goed, hoe verder de rit volgde hoe meer mij begon op te vallen dat hij niet 100% op de weg letten. Hij zat vaak tussen door op zijn telefoon, ja zijn privé telefoon! Ik ben zo sluw geweest om er een foto van te maken. 
& morgen gaat er een klacht van vrijdag en vandaag naar de centrale, en zorgen ze maar voor beter vervoer. 

Dus een super weekend, op de 2 reizen na!
Veilig weer in Arnhem, gelukkig!

Slaap lekker allemaal en tot morgen maar weer!

Liefs,DesireeBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Meid wat gaaf je haar! Leuk om te lezen dat je een goed weekend had
| 16:55 |
Thankss... Ja heerlijk !
| 17:11 |
Wat heb je een leuk weekend gehad!
| 21:26 |
Dankjewel.. En ja klopt best wel !!
| 17:11 |
Weer een chauffeur die een goed voorbeeld gaf.... bij ons kost je dat (terecht) je baan. Fijn dat je wel een goed weekend had!
| 09:17 |
Ja en terecht inderdaad.. Ja weekend was super, en kan gewoon klachten indienen dus gelukkig net mevrouw gesproken en die ging er direct mee aan de slag maar of ik het ook schriftelijk wilde doen.. JAHOOR GRAAG
| 09:30 |
Heel goed, succes!
| 09:32 |
Thanks xx
| 09:49 |
Zo hé! Wat een naar vervoerverhaal toch weer! Heb je tegen de chauffeur iets gezegd van zijn gsmgebruik achter het stuur?
Gelukkig heb je al bij al wel een oké weekend gehad! Hopelijk weer goed opgeladen voor de week die begonnen is!
| 08:22 |
Ja zeker ben heerlijk opgeladen, thuis zijn heeft me enorm goed gedaan!
Ja ik heb er iets van gezegd maar no feedback..
Heb klacht ingediend.
| 09:29 |
Knap dat je wat van gezegd hebt!
| 09:33 |
yes en klachten zijn gelukkig ingediend, dus hopelijk gaat het dit weekend beter anders bel ik ze direct op dat ik ben uitgestapt dan laat ik me uit de auto halen.
| 09:48 |
Terecht!!
| 10:08 |
Ben eens benieuwd of ze er überhaupt op terug gaan komen. Is er geen andere taxidienst in je regio die misschien met betere chauffeurs werkt?
| 14:01 |
Nou t gaat via mijn verzekering.
maar mocht ik nu vrijdag weer een rot rit hebben dan ga ik echt los!
Kan gewoon pech hebben gehad heb het gemaild en heb ze gewaarschuwd dus 3x is scheepsrecht.
| 14:04 |
Ja precies. Ben eens benieuwd hoe het vrijdag gaat zijn...
| 18:39 |
Hou je op de hoogte XX
| 19:59 |
Super! Ik zal het vast ook wel op je blog lezen? ;-)
| 20:07 |
Vast en zeker hahaxxx
| 20:10 |
Gelukkig toch nog kunnen genieten tussendoor :)
| 07:06 |
Zeker weten! X
| 07:37 |
:)
| 07:38 |
Wat een ellende steeds met die taxi.
.aar wat heb je een leuke kamer. Super hoor. Xxx
| 23:35 |
Aaawh ja dankjewelll...
Ach dat word een leuk telefoontje
| 07:37 |
Nou en of. Ben benieuwd.
| 11:23 |
Haha telefoontje zit er op of ik het ook schriftelijk wilde doen..
GEEN PROBLEEM...
| 11:54 |
Precies, inclusief foto van een appende taxichauffeur.
| 12:01 |
Slaap lekker hoor je hebt een gezellige kamer. Tot morgen maar weer
| 22:03 |
Dankjewel Johan! Slaap lekker
| 22:04 |
He wat fijn dat je een leuk weekend hebt gehad, je bent trouwens een mooie dame hoor met je mooie haar.
| 22:03 |
Dankjewel Lieve Gertiena..
| 22:04 |
XXX
| 22:16 |
Super dat je er heel bent geraakt!
| 21:56 |
Yes... Veilig in mn kamertje hier in het centrum!
| 22:00 |
Wat fijn dat je ondanks de ritten, toch een heel fijn weekeind hebt gehad, leuke kamer ook.
En inderdaad: klacht indienen, dit kan natuurlijk niet!
Voor nu maar welterusten. xxx
| 21:56 |
Jaa echt super weekend, was ook zo gezellig!
Ga ik zeker doen!
DAnkjewel xxx
| 22:00 |
:-)
| 22:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen