×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mindfulness by DvdV

Mindfulness by DvdV


Wie of wat is Mindfulness by DvdV?
Mijn naam is Desiree van der Velden, inmiddels 24 jaar oud en midden in de bloei van mijn leven. Die bloei  is er niet vanzelf gekomen. Hier heb ik ook keihard voor moeten werken en hier werk ik uiteraard nog steeds aan.
Later zal ik hier meer op ingaan. 

Mindfulness by DvdV houdt in dat ik verhalen van mezelf ga delen, hoe ik anders ben gaan denken en leven en positief in het leven ben komen te staan. 
Na jaren met ups en downs ben ik eindelijk waar ik zijn wil, een gelukkige meid die de wereld weer aan kan. 

Ook wil ik andere mensen gaan coachen met mijn tips en adviezen. Er zullen veel mensen zijn die denken, jij bent 24 en dan moet jij mij gaan coachen? 
Coachen is misschien niet helemaal het juiste woord, maar ik zou graag mensen mijn tips en adviezen willen geven die ik elke dag weer leer van de lessen uit het leven. 
Het is eigenlijk meer motiverend bedoeld, en wie weet kan ik toch andere helpen op deze manier. 

help

Wij als mensen leven allemaal eigenlijk op de automatische piloot. Ik wil niet zeggen dat dit slecht is of dat je dat niet meer moet doen.. Maar het leren bewust worden van het leven is een bijzonder traject en je zult daarin ook echt gaan merken dat je je gelukkiger en gewaardeerd gaat voelen en dan met name naar jezelf. 
Mindfulness by DvdV wil bieden dat je eigenlijk bewust word van dingen die je doet. het is een soort aandachtstraining waarin je bepaalde situaties aanvaard zoals ze zijn waardoor je ruimte creëert om er anders naar te kijken.  Door dit te trainen leef je vaak intenser en maak je dingen bewuster mee, ook helpt het je meer ontspanningsmomenten te creëren. 

Mindfulness is voornamelijk bedoeld voor mensen die stress hebben daar weer over gaan piekeren en misschien wel zo ver er in verdwaald raken dat ze depressief worden en daardoor ook bepaalde angsten ontwikkelen.
Door mindfulness is het mogelijk negatieve gedachten om te zetten in iets positief. Het begint met accepteren of aanvaarden dat de negatieve gedachten er zijn, in plaats van deze te vermijden of te onderdrukken.  
Je leert je aandacht anders te richten, zodat negatieve gedachten niet gaan overheersen. 
Bekijkt dingen van de andere kant en staat uit eindelijk positief in het leven en je kunt de wereld aan!


Vind je het interessant om meer hier over te lezen of om hier meer over te leren en wil je een melding ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe blog online staat?
Mail me dan even op onderstaand email adres en dan zet ik je in de mailing lijst!

Heb je interesse in coaching/ motivatie?
Dan kun je mij een mail sturen op;  mindfulnessbydvdv@gmail.com 

Graag in de mail toevoegen: Jou verhaal en jou hulpvraag!
Dit is geheel vrijblijvend en gratis. 


Wil je mijn blogs over Mindfulness by DvdV volgen?
Meld je dan even aan in het onderstaande venster met de de blauwen letters "aanmelden"
Dit kan met je eigen email adres of eventueel met je eigen facebook pagina. 


Heb je je aangemeld? Dan kun je vanaf nu ook reageren onder deze blog en de hierop volgende blogs!

signup

Mindfulness by DvdV 

Ik heb een speciale Mindfulness Yoors pagina aangemaakt! Nemen jullie een kijkje,, daar zullen de Mindfulness blogs worden gedeeld. 
https://yoo.rs/useroverview/94071/Mindfulness%20by%20DvdV?Ysid=94071
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties