×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Nog even door duimen..

Nog even door duimen..


Het is maandag ochtend als ik besluit nog eventjes naar de huisjes te kijken waar ik op heb gereageerd. Ik besluit van 1 woning af te zien omdat ik over het stukje heen heb gelezen waarin staat dat de woonkamer en slaap kamer in één zijn. Om precies 11.00 uur zie ik van die woning af en besluit ik nog even op een andere woning te reageren. 
Om 12.00 uur sluiten de inschrijvingen. 

Ik sta even als het weekend bij alle drie de huisjes op één en heb goede hoop. Om 11.30 besluit ik met mijn achterneefje boodschapjes te gaan doen en daarna pannenkoeken voor hem te bakken bij mijn tante die naast mijn ouders woont. Even geoefend met staan en ondertussen nog heerlijke pannenkoeken gebakken ook. 

Om 12.30 blijft mijn telefoon trillen (had het geluid uit staan) Of ik belangstelling heb in de woningen waarop ik heb gereageerd. Dus ik besluit direct te reageren dat ik nog steeds belangstelling heb. Dit gaat allemaal per mail. 
Rond een uur of 13.00 krijg ik een mail dat ik de woningen mag bezichtigen 2 van de 3. 
Als je dan toch besluit direct een afspraak te maken kun je ook net zo goed direct vandaag afspreken bij het huisje met de tuin, en voor de dinsdag avond zou ik ook een bezichtiging hebben voor het tweede huis. 

15.30 uur heb ik afgesproken met mevrouw M. om het huisje te bekijken waar zij jaren met plezier heeft gewoond. De plaats hou ik door redenen even privé. 

Zie hier onder de plattengrond. 


Het is in totaal 36 m2, dat is natuurlijk niet super groot maar groot genoeg voor mij en Sun. Natuurlijk moeten we niet vergeten dat ik ook nog een super leuk tuintje heb. Het huisje zit vlak bij een winkelcentrumpje, huisartsenpraktijk en een treinstation. Het is op de begane grond en voor fantastisch met een rolstoel. 
Eventueel kan ik de vloer, en kledingkasten en boeken kast die aangepast zijn op dit huis over kunnen nemen.  Voor mij is dat ook een positief puntje. 
Natuurlijk heb ik ook gekeken of ik met Sun hier lekker kan wandelen maar in de buurt is een grote vijver waar je rond om heen kan lopen en als je even een stukje door loopt heb je een nog een landgoed waar je kunt wandelen. Ik moet zeggen dat dat misschien wat ver is maar wie weet als ik straks weer kan lopen! 


Zoals jullie kunnen lezen ben ik super enthousiast over deze woning, en heb dan ook mijn besluit genomen. 
De afweging tussen een woning op 7 hoog waar ik aan vierkante meters  ietsjes meer heb maar geen tuin.. of begane grond een tuin en een mooie rustige omgeving.. Dan is mijn keuze snel gemaakt. 

Ik heb de woning geaccepteerd!! 


Onwijs spannend want nu wacht ik op een oproep om een afspraak te maken. Bij deze afspraak moet je wat dingen van jezelf meenemen zoals:
- Kopie paspoort
- Laatste 3 maanden aan loonstroken

- Uittreksel van historische adressen van de laatste 6 maanden
- Inkomstenverklaring over 2016

Ik wacht nog op het uittreksel van historische adressen van de laatste 6 maanden.. en dan is mijn mapje compleet. 
Afwachten!

Ik ga vandaag de woningstichting bellen waar ik eventueel van ga huren om deze afspraak te maken. 
Onwijs SPANNEND! 
Natuurlijk hoop ik uit de grond van mijn hart dat ik dit huisje krijg. Een nieuwe start samen met Sun! 
Kan niet meer wachten op het verlossende antwoord!

Ik zal de komende tijd proberen meer te bloggen dit ook omdat ik de inkomsten onwijs goed kan gebruiken!

Ik durf het bijna niet te vragen, sorry voor de lamme duimpjes... 
Maar duimen jullie weer met me mee?

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties