×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


~Open staan~

~Open staan~


Sta jij open voor.....
Nieuwe vrienden/ vriendinnen
Contact met lotgenoten

Ja ik wel!
Sinds mijn interview op de site van Linda Nieuws, ben ik bezaaid met prachtige berichten van mensen die me sterkte en succes wensen. Van mensen die trots op me zijn, over het feit dat ik dit zo openlijk durft te bespreken. En mensen die het niet kende en toch hun medeleven willen tonen of er meer van willen weten. 
Zelfs heb ik berichten ontvangen met excuses van mensen die het niet serieus hebben genomen. 

Sta ik open voor dit contact?

Ja ik wel!
Hoe gaaf is het als iemand je durft te berichten met een sorry! En dat mensen je sterkte wensen en succes en een mooi positief bericht sturen, hoe lief is dat!
Moet ik dan maar afhaken en zeggen dankje...
Nee zo ben ik niet, ik ga met zulke mensen in gesprek ze mogen alles vragen en als ik niet wil antwoorden meld ik dat. 

Nieuwe contacten?

Ja die heb ik! & nee ze haken niet direct af bij het horen dat ik nu in een rolstoel zit, niet zo mobiel ben als een ander. Er zijn zelfs mensen die zeggen ik kom even bij je kijken als je revalideert dan ben je niet zo alleen, of laat je het even weten als je daar zit dan sturen we je een leuk kaartje.. 

Hoe fijn is het als je niet op je tijdelijke beperkingen word afgewimpeld!
Ik sta er voor open en ik vind het onwijs leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Zo wel lotgenoten die het op een andere manier hebben, als mensen die het helemaal niet kennen en zich er wel in verdiepen of je willen steunen!

Sta jij open voor nieuw contact?
Of vind je het wel prima zo?


Liefs, 
Desiree


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties