Over de Yoors Update.... (AANGEPAST)

Over de Yoors Update.... (AANGEPAST)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Helaas is er veel veranderd vanaf vandaag op Yoors. Nu merk ik dat mij dit gigantisch irriteert!!
1 YP voor alles en als feed back krijg je dan dat kwaliteit voor kwantiteit is. En prima dat snap ik en vind ik een onwijs goed punt.

Maar worden wij als bloggers nu juist niet gestraft?

Tuurlijk er zijn veel mensen die maar foto's of plaatjes van internet posten of onzin dingen maar gooi die mensen er dan van af. Zijn onze persoonlijke blogs dan niets meer waard.. Moeten we mensen gaan belonen met onze eigen punten? Wat als je nou niet terug krijgt? Heb je zo hard je best gedaan om lekker te sparen en ben je straks alles kwijt omdat je andere beloond... 

Vind jij ook niet dat het dan een heen en weer systeem word?

Ik merk aan mezelf dat de motivatie zakt. Maar omdat ik onwijs lieve mensen heb die mij volgen blijf ik zowiezo mijn revalidatie bloggen. Wel twijfel ik of ik het met net zo veel enthousiastme ga doen als hier voor. 
Niet omdat het mij om het geld gaat maar de beloning die ik voor mijn kwetsbare kant kreeg vond ik toch wel fijn. Ik spaar namelijk voor een autotje voor als ik uit gerevalideerd ben. Dit zodat ik wel vervoer heb en mijn lichaam de tijd te geven om verder te herstellen. 

Boos? Nou dat ben ik niet maar vind het jammer dat dit zo moet. Als je begint op yoors maak je keuzes waarom je voor yoors kiest of waarom je juist voor een andere site zou kiezen. 
En helaas word er steeds meer aangepast.... 

Het cadeautjes systeem vind ik onwijs tof!!
Maar de rest had moeten blijven hoe het was na mijn mening. Dit omdat je dan tenminste ook de punten zelf verdiend die je vervolgens weg kunt geven. 


Ik ben benieuwd hoe dit gaat lopen ik hoop dat min revalidatie blog gevolgd gaat worden. 
Maar alle energie die ik besteed aan bloggen, word in iedergeval niet meer beloond......... Jammer maar helaas. 

NEVER GIVE UP... Dus ik stop niet maar wilde wel mijn irritatie kwijt aan mijn volgers en de mensen die dit graag lezen, vind het jammer dat dit zo moet. 


Liefs,
Desiree


Inmiddels zijn de punten aangepast. HENKJAN Bedankt!!
Zie:

Yoors Yp Update 1 - 2017

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (26 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik sluit me hier bij aan.
Als het de bedoeling is dat Yoors een nieuwssite wordt met enkel nieuwsgerelateerde 'artikels', is het niet wat velen hier komen zoeken, denk ik. Voor mij leek het eerder een community waar mensen respectvol met elkaar omgaan en een kijkje geven in hun leef- en denkwereld. En zoveelste nieuwssite hebben we niet nodig, maar ik denk dat je alleen met zo'n posts 'scoort', als dat dan de bedoeling zou zijn.
Ik heb ook geen zin om mijn andere platformen te gaan spammen met links naar Yoors. Dit doe ik eens sporadisch, al blijft dit qua opbrengst ook beperkt.
| 12:34 |
Zo is dat.. ;-)
| 13:51 |
Heel goed geschreven en ik blijf alles zeker lezen van je.
| 16:34 |
Lief van je meis! Onwijs tof.
| 17:10 |
Dat heb je erg mooi verwoord. En snap je volledig. Kan me zeker in veel vinden van wat je schrijft. Het is een erg grote omschakeling. Aan waardevolle blogs zal ik nooit mee kunnen dragen daarvoor schrijf ik te slecht. Ik doe er mijn best voor meer dan dat kan ik niet. Dus ja. En foto's plaatsen blijf ik wel doen ik ervaar vanzelf of het gewaardeerd zal worden. Tijd brengt raad.
| 23:29 |
Fijn dat je je er in kan vinden. Xx
| 06:58 |
Ik snap je irritatie hoor ik heb zelf vandaag nog niet veel van mee gekregen hoor ik was er niet maar ik zal morgen eens alles bekijken aar leuk is het niet he hoe het nu gaat.
Wel leuk dat je blijft want ik volg je erg graag.
Je bent een toffe meid als je wil mag je me op fb wel toevoegen
Liefs Gertiena XXX
| 21:43 |
Leuk Gertiena ik zoek je even op!
XXXXliefs
| 22:24 |
Gezellig ik heb je toegevoegd
| 09:09 |
Zag het leuk zeg!
| 09:58 |
;-)
| 13:43 |
Desiree ik begrijp je volkomen. Ik ben nog aan het bijlezen van de laatste twee updates. En ben best geschrokken van alle reacties en van het misbruik wat er nu binnen now time alweer gepleegd word ivm de kado knop. Ik ben blij om te horen dat je blijft. De goede mogen niet lijden onder de ( verkeerde ) dat zou doodzonde zijn.
| 21:11 |
Ja zo vind ik dat ook. Knikker dan in ieder geval gewoon de slechte mensen dr af.
| 22:24 |
Ik vind het ook altijd zo jammer dat sommige introducties zo kort en niets zeggend zijn. bv
alleen het woordje Hoi of nog erger fjfgirhfhdfj dan weet je vaak al genoeg. Met alle respect
| 22:41 |
Ja zo is dat!
| 06:59 |
Ik doe yoors omdat ik dit gekozen heb om mijn interesse te delen voor degenen die het leuk vinden
| 20:16 |
Ja ook een goede reden maar je maakt als je hier komt wel overwegingen er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden
| 22:23 |
Ik vind dat ook hoor, ben het met je eens. Je zet nogal wat van je privé neer hier op Yoors en nou worden we, ondanks de toffe aanpassing, wel gestraft om het bloggen. En ik ben een echte blogger en blijf doorgaan en mijn volgers kunnen ook op mij rekenen en ik op hen.
| 20:08 |
Zo is dat Gerda never give up..
| 22:23 |
Inderdaad: neer give up. Doen wij beiden zowiezo al niet. Xxx
| 22:42 |
Ik herken je irritatie ook. Nu wordt je ook niet beloond als je een goed lang artikel schrijft. Pageviews kun je niet sturen, en naar mijn mening wordt iets ook veel te weinig bekeken. Het zelfde artikel wordt op mijn eigen website vele male beter bekeken dan hier op Yoors.

Ik wacht het nog even af, maar ben bang dat het zakcentje hierbij op houd.
| 19:14 |
ja ben ook heel benieuwd maar mocht het tooch werken dan horen jullie dit ook van me!
| 19:16 |
Ik heb het ook gezien, Desiree. Maar als je goede en interessante blogs maakt tellen de pageviews nu toch ook voor Yp. Ik zou even afwachten, doen zoals je nu bezig was en ik denk wel dat dit uiteindelijk wel zal opbrengen. Je moet het ook zijn tijd geven. Ik begrijp de reactie wel hoor, voelde mij ook wat wrevelig vooral qua beloning voor de maker van de blogs. Maar ik ga het even zijn tijd laten en alles goed bekijken. :-)
| 17:51 |
De pageviews kloppen nog niet helemaal
| 18:01 |
OO dat is jammer
| 19:15 |
zal wel komen :-)
| 20:20 |
10yp voor een blog net gehad dus denk dat dat veranderd is!
| 19:16 |
Ooh beter!
| 19:26 |
zie Yoorsupdate yp
| 19:26 |
Ja daar heb je gelijk in Rudi.. ik ga het ook aan kijken heb ook al even mijn post aangepast!
| 19:49 |
:-)
| 20:08 |
Ja ik vond dat ook wel zonde ja maar helaas er is zoveel wat geplakt en geknipt wordt dat het echter niet leuk meer is ook du ik hoop ook dat het gaat veranderen en dat het is afgelopen met knippen en plakken
| 17:49 |
Blog maken is nu 10YP ontdekte ik net
| 19:15 |
Okee
| 19:58 |
Ik snap je teleurstelling en frustratie, maar volgens mij heb jij hele redelijke pageviews, en daar genereer je ook punten mee.
| 17:20 |
Ja ikd enk dat het wennen is.
| 17:39 |
Het verbaaste me echt dat iedereen zo ongelofelijk positief is over de update.. reactie geven 1yp Oke begrijpelijk. Maar ook 1yp voor een blog plaatsen.. hmpf.. motivatie zakt wel
| 17:19 |
Ja dit dus snap je
| 17:39 |
Echt hoor
| 19:43 |
ik ga volledig akkoord met je
| 16:06 |
thanks..
| 16:31 |
Ik begrijp je wel. Maar misschien is het toch zo gek nog niet. Als je een interessante blog schrijft (en dat kun je, dat doe je), dan heb je ook automatisch meer lezers. Een groter aantal pageviews levert je punten op, waarschijnlijk meer dan in het oude systeem mogelijk was. Zo wordt kwaliteit beloond. En die cadeautjes, ik denk dat we daar aan moeten wennen.
| 16:01 |
Ja ik vind he heel dubbel maar vind dat 1 yp wel echt onwijs weinig vergeleken 20yp voor een blog...
| 16:31 |
Jammer inderdaad..dus onze blogs krijg je geen punten meer voor? Het cadeautjes systeem werkt denk ik niet..wie geeft zijn of haar punten nou weg..
| 15:58 |
Ja inderdaad dat dus!
| 16:02 |
Ik heb nou juist ook gekozen om hier te bloggen voor inderdaad ook de punten..en ik was hier creatief mee bezig en niet zoals sommige alleen maar google plaatjes delen. Erg jammer. Maar ik ga je steunen en zal je blogs delen
| 16:06 |
Awh dat vind ik lief van je..
Ik probeer andere ook te helpen alleen heb ik hier helaas door mijn revalidatie weinig tijd voor..
| 16:29 |
Tja vervelend hopelijk word het weer terug gedraaid met die punten..ben alleen bang dat dit niet gebeurd
| 17:02 |
al is het 5yp voor de blogs..
Dat scheelt al enorm!
| 17:05 |
Ik heb Henkjan een bericht gestuurd met feedback..kan jij ook doen misschien als meerdere er feedback over geven dat hij er wat aan doet
| 17:14 |
Heb ik ook al gedaan, geen nut
| 17:38 |
Hmm jammer..
| 17:39 |
Ik ben het helemaal met je eens!!!
De goed worden weer let de slechte bestraft!!
Gooi ze er gewoon af, daar mee uit.
Klopt, motivatie zakt, en wss zal ik nu ook op dingen (kort) gaan reageren , waar ik het tevoor niet deed omdat ik het er niet mee eens was, of het mij niet interesseerde.
Ik denk niet dat de 'fakebloggers' dit zal tegenhouden!!
Heel jammer dit!
| 15:46 |
Ja echt fijn dat er mensen zijn die het zelfde denken!
| 16:02 |
Hmmmm ik vind het ook zooo jammer! Trekt me meteen minder aan
| 15:42 |
Ja inderdaad
| 16:01 |
Ik begrijp je frustratie helemaal. Er zijn hier voor en nadelen aan. Ik ga je trouwens volgen, ben benieuwd naar je blogs
| 15:39 |
Dankjewel leuk!
Ja vind het heel jammer inderdaad voor en nadelen!
| 16:01 |
Ben het helemaal met je eens..
| 15:34 |
moeilijk dit
Nu heb ik spijt dat ik niet een eigen domein naam heb gekocht om te gaan bloggen snap je
| 15:35 |
Kwalitatieve blogs zullen meer gelezen worden is het idee, en leveren dan pageviews (en dus punten) op. Het plezier gaat voor mij boven alles, ik begrijp je teleurstelling, maar steun ontvang je niet via de yp, toch?
| 15:24 |
Nee ben ik met je eens. Maar als ik het niet leuk vind om stiekem bij te verdienen dan had ik wel gekozen voor een ander blog programma.
Dus tuurlijk zijn de yps enorm welkom, en het plezier en voldoening uit de blogs vind ik ook belangrijk maar dat 1 blog waar enorm veel werk in zit maar 1yp op levert vind ik jammer!
Soms ben ik wel een 45minuten met een korte blog bezig!
| 15:34 |
Dat ze voor de reacties die je zelf geeft de punten verminderen begrijp ik. Maar voor een blog plaatsen begrijp ik niet. Ik dacht dat deze update enkel maar de reactie verdiensten ging minderen.
| 15:19 |
Ja dat dacht ik ook maar werkelijk alles is 1 punt
| 15:32 |
Sparen voor een autootje?
Ik heb hier na bijna een jaar misschien totaal 60 euro uit whahaha
- Ben dan ook wel geen populair type, maar dan nog xD
| 15:18 |
Ik blog over mijn revalidatie en al kan ik alleen een dobbelsteen of stoel hoes er van kopen ik werk er hard voor ;-)
| 15:32 |
Haha, klopt wel.
En als je dan soms ziet wat voor een zooi dan wel pageviews haalt... enorm irritant
| 15:33 |
Yes heel vervelend
| 15:34 |
Ik vind het ook jammer dat klieren zoals jolein het voor ons harde werkers verpesten. Zo voelt het nu. En dat klopt niet ik hoop dat dat soort goudzoekers verdwijnen en dat het weer als een beloning gaat voelen.
| 15:18 |
Ja met je eens
| 15:31 |
Maar wie moet dan alles betalen? Je krijgt punten voor de pageviews en voor het posten en voor de reacties dat moet toch voldoende zijn!
| 15:17 |
1yp per reactie en 1 yp per blog of foto of iets...
Pagevieuws... Ja moet je blog wel genoeg gelezen worden.
Vind het heel moeilijk
| 15:31 |
Als jij goede blogs maakt krijg je genoeg lezers
| 15:41 |
Dat valt vies tegen en vind mijn blogs nou niet bepaald slecht.
| 15:55 |
Je hebt nu 20 views en 13 reacties dus je hebt al 24 punten en nog even dan komen er 25 bij
| 16:03 |
Vind het een domper vergeleken met wat we kregen
| 16:28 |
Tja het is nu eenmaal zo
| 16:32 |
Ja dat vind ik ook
| 15:12 |
Moeilijk dit
| 15:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen