Pictures by D. van der Velden

Pictures by D. van der Velden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is zondag 10 september 2017, het is mooi weer met een beetje wind. Mijn vriend en ik besluiten om met mijn lieve kindje Sun te gaan wandelen. Nou eigenlijk besluit mijn vriend te wandelen, mij te duwen in de rolstoel te stoppen als ik een foto wil maken, en we hebben natuurlijk mijn 22 weken oude lieve Sun mee om lekker wat beweging te geven. 

Een behoorlijke opgave om met een puppy naast een rolstoel en dan af en toe nog plaatjes willen schieten, maar het belangrijkste is; HET IS GELUKT.. En heb voor jullie weer wat mooie plaatjes.. 
Tenminste ik ben weer tevreden met de resultaten!

We hebben een ronde van ongeveer 5 km gelopen gewoon in Emmeloord langs het kanaal en door een stukje bos. Het was heerlijk!

Kijk en geniet mee!! <3

Aan het begin van onze route was mooie kunst te zien. Ik ben geen kunst liefhebber maar als je fotografeert kijk je toch met een ander oog naar anders. Het eerste stuk gaat over het geborgen en veilig voelen in eigen plaats, met huisje, boompje, beestje. Toepasselijk vond ik het was ja.. Huisje heb ik... Boompje we zijn de tuin aan het opknappen... En beestje mijn aller liefste mooiste Sun!

Het tweede stuk geeft voor mij het beeld  als een rots zo sterk.. of als rots in de branding. Het gevoel van kracht!

Dit beeld klopt in mijn ogen helemaal.. Een stukje rust maar toch precisie.  Ben zelf niet helemaal tevreden over de kwaliteit van de foto kwa scherpte etc. maar nog al niet te min vind ik het wel een bijzonder mooie rustige plaat!

Ook mijn grote liefde genoot er enorm van! Ze liep keurig naast de rolstoel als daar om gevraagd werd. Op de foto voor een mooie plaat was wat moeilijker. Sun werd zo blij dat ze de boel niet meer onder controle had en lekker begon te rennen. Uit eindelijk een mooie stand foto dankzij Danny, en een mooie zit foto dankzij wat voorbijgangers die erg interessant waren.     FantasyBulls Sunshine is nu dan ook 22 weken oud. 

Toch weer een zwart wit foto dr tussen! Ja en wat voor 1?  Voor mij roept dit op dat er altijd maar dan ook altijd een weg is, links of rechtsom, rechtdoor of een stukje terug... Alles is mogelijk als je zelf maar wilt. 
Maar ook zie ik in deze foto dat de weg nog lang is, dat het einde nog niet in zicht is...   Gevoelige plaat dit!

Een stukje verder zag ik dit slootje door de bladeren heen.. Ik weet nog steeds niet waarom ik dit heb geschoten, en ook niet waarom ik hem hier plaats. Stond op het punt om deze foto te verwijderen en toen toch maar gehouden.. het heeft iets van rust, en wat ik wel weet is dat ik het een pure foto vind omdat je gewoon de bladeren in zicht ziet waar ik achter zat met mijn rolstoel. 

Een stukje verder liepen we achter een weiland langs waar een gaas hekwerk om heen stond. Het was ook een behoorlijk begroeid hek waardoor ik dacht geen foto's te kunnen maken van de paarden. Na even wat moeite en als een echte sluip fotograaf is het gelukt! Eerlijk ik vind ze niet slecht voor even een foto van een paard.. 
Moet eerlijk zeggen dat ze goed mee werkte met de oortjes naar voren!

Alweer de laatste foto! Sun had nog nooit paarden gezien, ze keek haar ogen uit en zo had ik de kans om een mooie foto te maken van haar!  GELUKT I DID IT!! 
Toch blafte of gromde ze niet naar de paarden. Wat ze normaal wel doet bij iets nieuws. 

Dit is alweer het einde van de Pictures by D. van der Velden blog. 
Willen jullie meer van deze blogs? Laat het me even weten in je reactie.

Liefs, Desiree 
& Sun                            <3Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hele mooie foto's en wat een mooie hond!
| 21:28 |
Thanks esmee! X
| 05:39 |
Zitten weer prachtige fotos tussen!
| 17:37 |
Thanks Lynn wil jij mijn blog eenmalig een x delen? Heb t idee dat ze niet meer worden bekeken.
| 17:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen