~ Revalidatie #Dag 29 ~

~ Revalidatie #Dag 29 ~


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo na de beroerde lange rit van gisteren...(1,5 uur) ben ik lekker mijn spulletjes uit gaan pakken en heb ik lekker een kopje thee gedronken. Daarna nog lekker even een filmpje gekeken en rond 00.30 ben ik gaan slapen. Of nou ja... poging gedaan tot. 

Gelukkig kon ik vanochtend rustig opstarten. ik was om 07.00 uur al wel wakker maar ik kon rustig opfrissen en aankleden en gaan ontbijten etc. 
Want ik had pas om 10.45 therapie!! Heb de rolstoel in de hoek van mijn kamer gezet en vanaf nu ga ik zoveel mogelijk lopend doen. Alleen wanneer ik echt niet kan of het even niet lukt pak ik mijn race stoel. 

10.45 Fysiotherapie, alleen naar beneden gelopen en in de wachtkamer gaan zitten. De therapeut was trots toen hij zag dat ik er was zonder rolstoel. Mee gelopen naar een therapie ruimte en daar moest ik leren omrollen op de grond om vervolgens de stappen te kunnen volgen om op te staan. Zwaarder dan ik dacht!
& enorm veel last van mijn rug, minder dus!

Maar heeeee met een klein beetje ondersteuning van de therapeut kon ik opstaan!! ONWIJS TOF om dat gevoel te hebben dat je het gewoon kan!


Na de Fysiotherapie ben ik gaan rusten.. Ja echt waar, echt rusten op mijn bed en heb ik lekker een serie aangezet. Grace & Frankie, dit gaat over 2 koppels die ongeveer in de 60 zijn geloof ik. De mannen komen uit de kast en schijnen al 20 jaar samen te zijn de vrouwen gaan voortaan ook samen door het leven al is dit niet geheel vrijwillig. 
Deze serie is te volgen op NETFLIX!!

12.30 Lunch, Tosti dag.. en ja ik heb mezelf verwend met een tosti met honing en belegen kaas. HEERLIJK!

Na de lunch ben ik een kaartje gaan maken voor een mede revalidant die woensdag voor het laatst is.. Jammer maar helaas! De opa van de groep onze mopper smurf.. Nog nooit heb ik een kaartje gemaakt maar het is gelukt!! 

14.30 De arts kwam langs op mijn verzoek, dit om te bespreken of er mogelijkheden zijn voor massage en losmaken van de spieren/ wervels door manuele therapie.. Hier ging hij overleg voor plegen. & om mijn vocht huishouding.... ik ben in 6 dagen tijd 4 kg aangekomen en dit klopt niet!  ik drink erg veel en plas dus echt te weinig! Dus waarschijnlijk van de week bloedprikken... WHEEEEEEE, dit hoor ik morgen of donderdag... 
Ook word er morgen ochtend suiker geprikt omdat ik erg veel drink, en als maar dorst heb en soms gewoon echt zoet nodig heb omdat ik anders omval. 
Dus even wat minder maar ondanks dit alles... Geen probleem en we gaan door want  verder voel ik me wel goed. 

14.45 Ergotherapie, als eerst hebben we mijn drukke maar onwijs fijne en goed georganiseerde weekend besproken. Eigenlijk was het goed omdat ik continue heb gecheckt of ik het nog aan kon en of ik voldoende rust had gehad of nog moest hebben. Dus complimenten voor mezelf!! :-)
Daarna nog even het spelletje Basketbal gedaan.. Helaas beide potjes verloren, maar iemand moet de verliezer zijn!
In mijn revalidatie traject verlies ik in ieder geval niet!


Lieve allemaal... 
Voor vanavond voor iedereen een fijne avond, slaap lekker en tot morgen!


Liefs, 
DesireeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn he de taxi
| 18:13 |
Och wat fijn XD
| 21:39 |
| 21:43 |
Hopelijk vallen de verdere onderzoeken wat mee en geraak je van die onnodige balast af. Goed bezig hè voor de rest :))
| 07:06 |
Dankjewel lieverd xx
| 07:35 |
Xxx
| 08:12 |
Helaas horen wat mindere dagen er ook bij, maar vandaag is er weer een nieuwe dag inderdaad. Goed dat je hebt aangegeven dat het niet lekker zit en je nu goed onderzocht wordt. Zomaar aankomen is niet goed, zeker weinig plassen is niet goed. Je houdt nu alle afvalstoffen vast, waardoor je dus aankomt en dat suiker klinkt ook niet zo mooi. Hoop dat er niks geks uit de onderzoeken komt en je snel van deze kwaaltjes verlost bent. Mooi kaartje overigens ;)
Fijne dag vandaag en ik hoop dat je straks schrijft dat het een mooie en goede dag was. Liefs xxx
| 06:46 |
Aaawh zo lief van je!! Xxx
| 07:35 |
Tot de volgende mop!
| 02:23 |
Tot de volgende
| 07:35 |
Wat heb je een leuk kaartje gemaakt. Erg creatief. Slaap lekker!!
| 22:34 |
Dankjewel Marion,, Jij ook slaap lekker XXX
| 22:35 |
Dank je wel, duik er zo in! XXX
| 22:39 |
Al met al een leuke dag geweest dus. Erg leuk gemaakt kaartje hoor. En wat je zegt je herstel traject verlies je niet.
| 21:52 |
Zo is dat ,, ben er ook blij mee..
Mooie dag dit!
XX
| 22:12 |
Je bent weer super goed bezig!
| 20:59 |
Danku danku * BLOOS*
| 21:33 |
Wow, als iedereen zo hard zou gaan als jij zaten ze zo zonder werk daar in Arnhem ;-)
| 19:50 |
hahaha tjaa... Nouja woensdag zit ik er ook alweer 6 weken dus gaat heel hard. XD
| 21:33 |
Top dat die rolstoel in de hoek kan blijven
| 18:58 |
Ja hoop ik echt.. dat ik dit vol houd
| 21:32 |
Wat knap zeg dat je de rolstoel laat staan super!!
| 18:13 |
Yes ben ik ook heel blij mee..
| 21:32 |
Gelof dat ik op de verkeerde dag heb gereageerd. Komt door de telefoon. Kaartje is ook mooi. Moest je die vogels eerdy uitknippen?
| 18:01 |
Jaa klopt allemaal uitgeknipt
| 21:32 |
Zonder rolstoel is geweldig.
| 17:57 |
Ja he Marijke... !! XX
| 21:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen