~ Revalidatie #Dag 38 ~

~ Revalidatie #Dag 38 ~


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanochtend kon ik eigenlijk uitslapen tot 08.00 uur maar omdat ik zo in het ritme zit van 07.00 uur op staan, stond ik om 07.00 naast mijn bed. Lekker even opgefrist en rustig aan wakker geworden, mijn make-up gedaan en me lekker aangekleed. Tijd voor een mooie dag richting het weekend!

09.00 Grail behandeling, Vandaag op een behoorlijke snelheid gelopen en ondertussen vogels uit de lucht gemept, het ging erg goed. Lekker bezig geweest en ook heuvel op en heuvel af ging dit keer al weer een stuk gecontroleerder! TROTS...

09.30 Ergotherapie, Snel naar de keuken boven omdat ik gevulde eieren zou maken voor de paaslunch. Samen met Jet heb ik de eieren gepeld, Jet had ze al gekookt. En de smurrie gemaakt om het te vullen. 
Dit was gelijk een mooie oefening, ik moest op een trapje staan om een kom uit het kastje te pakken etc. 

De ergotherapeut keek mee en kon gelijk even proeven om te checken of het op smaak was!

10.15 Manuele Therapie, Dit ging niet door omdat ik dinsdag tussen door even eind van de dag ben behandeld, en het nu veel te snel is om dat weer te doen. Dinsdag eind van de dag is mijn rug losgemaakt en gekraakt. Nu aankomende dinsdag ga ik weer naar de manuele therapeut en kijken we of het nog nodig is, aangezien ik nu weer behoorlijk in beweging ben. 

11.15 Fysiotherapie Zwembad, Oké ik moet dit duidelijk en rustig typen..... IK KAN DE SCHOOLSLAG!!! "rustig en duidelijk is helaas niet gelukt" Maar ik ben zo onwijs blij... Het lukte me als maar niet... en nu!!!! JAAAAAAAAA!!!
TROTS...

12.30 De over geweldige PaasLunch! Geweldig.... De versiering heb ik gisteren avond gemaakt die op de foto te zien zijn. & de rest wijst voorzich.. 

13.15 Groeps Educatie,  Snel naar de groeps educatie, vandaag op het programma..... Nordic Walking totaal niet iets voor mij.. Maar ik heb mee gedaan en ik mag niet klagen! Als afsluiting hebben we nog even sjeu de boules gespeeld. De oudjes tegen de jongeren om het even grof te zeggen. We hebben best wel plezier gehad ieder op zijn eigen manier!


Voor iedereen een prachtig Paas Weekend gewenst!
& tot volgende week, misschien dat ik hier en daar nog wat plaats. (Ik beloof niets, ik ga vooral genieten)

Liefs, 
DesireeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik blijf je bewonderen voor je moed en doorzettingsvermogen, je bent een kanjer!
| 15:53 |
Dankjewel zo luief!!!! Xxx
| 22:04 |
Sorry dat ik niet eerder kon reageren wegenscdrukte maar het gaat goed zo toch
| 11:27 |
Geen probleem.. hier gaat t super
| 22:03 |
Hmmm... zag er goed uit allemaal!!
| 12:04 |
Ja was echt even genieten tussen t harde werken door!
| 17:39 |
Heel goed!!!
| 20:01 |
Heb je weer heel goed gedaan!
| 17:51 |
Thanks lieverd xxx
| 21:54 |
Ik heb je een paar dagen gemist omdat ik niet zo lekker was. Maar wat ga jij hard vooruit, je mag terecht trots zijn op jezelf.
Maak er gezellige paasdagen van.
| 21:57 |
Hopelijk voel je je nu een stuk beter Albert! Ja t gaat echt hard!
Liefs xxx
| 21:54 |
TROTS, mag je zeker zijn. Ben ik ook op jou, ken je dan wel niet persoonlijk maar je driver en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ik alleen maar trots kan zijn bij de mooie verslagen die je met ons deelt. vandaag ook nog eens een lekker verslagje. zo'n gevuld eitje das ook niet verkeerd. Geniet lekker van je weekend meid. Fijne Paasdagen.
| 21:43 |
Zo lief!! Word er stil van! Dikke knuffelxx
| 21:53 |
Helemaal top! Rust weer lekker uit, geniet, en heb een fantastisch paasweekend!
| 19:01 |
Gaan we doen Hans!
| 21:52 |
Hele fijne dagen ik geniet met je mee
| 18:27 |
Super!! Xxxx
| 21:52 |
Dat ziet er allemaal lekker en gezellig uit ;) Ik ga het ook heel rustig zeggen denk ik maarre.................... WOEHOE GIRL YOU DID IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zo, moest er even uit hahaha. Ga lekker genieten van de paasdagen en dan nog 2 weekjes Klimmendaal, het eind komt in zicht, heerlijk! Knuffel van mij xxx
| 17:37 |
Jaaaaaa zo lief!! Ben zo blij dat t einde in zicht is!xx
| 21:52 |
Dat ziet er goed uit lekker hoor echt leuk
| 16:49 |
Thanksss xxxx
| 21:52 |
Jij ook een fantastisch weekend gewenst!
| 16:44 |
Dankje meisje!xx
| 21:51 |
linkt als een gezellige geslaagde dag!
heel fijn weekeind en veel plezier.
Liefs en dikke knuff.
xxx
| 15:17 |
Dat was het zeker thanks!
| 21:51 |
:-)
| 22:00 |
Weekend kanjer!!!!! Geniet van dit extra lange weekend! Heb je verdient!!!
| 14:44 |
Dankjewel Lieve Joyce ga ik zeker doen!! XX
| 14:55 |
Xxxx
| 15:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen