~ Revalidatie #Dag 39 ~

~ Revalidatie #Dag 39 ~


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze week een korte week, na een fantastisch weekend weer aan de bak. Wil jij weten hoe mijn weekend was lees dan:

Paasweekend bij DvdVelden..

Weer een stuk van mijn oude ik terug... 

Vanochtend dood moe opgestaan, terwijl ik het idee had dat ik wel lekker geslapen had... 

08.30 Ergotherapie, Basketballen beide 1 keer gewonnen. natuurlijk moest het weekend ook besproken worden maar goed, dat gebeurde ondertussen en natuurlijk in de pauze. 
Top geslaagde therapie. 

11.15 Fysiotherapie zwembad, vandaag 10 baantjes in totaliteit in schoolslag gezwommen.. Elke keer 2 of 4 baantjes en dan even wat anders doen. Ging echt onwijs goed, en is ook nog goed voor de lijn!
Zal morgen wel spierpijn krijgen van het zwemmen gok ik.. 

12.30 Lunch

14.15 Ontspanningsgroep, voor mij een stukje herhaling van Simpel relaxation, hier over heb ik een blog geschreven... zie daarvoor het lees meer blok hier onder. 
Tevens was dit voor mij de laatste keer bij de ontspanningsgroep. Helaas heb ik er niet uit kunnen halen wat ik verwacht had. Ik ontspan dan ook wel op een andere manier.. Muziek!

Simple Relaxation..

Ontspannen kun je doen op deze manier!

16.00 Grail Behandeling, vandaag weer een level hoger en behoorlijk wat vaart in het lopen. Super goede oefening gedaan met knieën optillen! Was weer erg interessant. 
Wel behoorlijk moe na die tijd dus ben in de wachtruimte gaan zitten om vervolgens tot 17.00 te wachten op de manueel therapeut. 

17.00 Manuele therapie, Vandaag besloten dat er aan mijn lijf geen polonaise word gelopen en ik dan ook 1 mei naar mijn eigen therapeut ga. Ik ben vorige week gekraakt en ik heb meer last dan ever. Het idee dat er iets niet goed is gegaan. Mijn eigen therapeut kent me door en door en die kan het vast en zeker wel weer oplappen. Verder laat ik me dan hier maar niet over uit voor ik door de frustraties iets verkeerd zeg ;-)

18.00 Diner,, Nou ik kan u mededelen dat het eten niet te vreten was!! & ik dus maar een pizzatje besteld heb. Zo wel is waar een kinderpizza maar ja ik moest iets eten!

Nu lekker op mijn bed, ga maar even een avondje films of serie kijken. Heb het even helemaal gehad met de situatie hier. Dit omdat andere mensen zich niet aan regels houden en er weinig of niets van gezegd word. Maar als ik me niet aan de regels hou dan krijg ik de volle laag.. Nou dan heb ik het even gehad!

Tijd voor me time.. Even niks.. 
Een lekker maskertje.. Filmpjeeee  
& Chilll <3

Liefs, 
DesireeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je laatste week is het niet?
| 13:02 |
Ben al lekker thuis xx
| 23:00 |
Ff wachten... pizza!
| 23:55 |
Hihi xxxx
| 07:49 |
Stapje voor stapje km je er wel
Zeker met al de inspanningen die je doet
| 14:04 |
Thanks Vick !! XXXXX
| 15:17 |
Vandaag is het weer een nieuwe dag!
| 13:03 |
Yes ....
| 15:17 |
Jammer dat je dag niet heel fijn hebt kunnen eindigen, maar je hebt toch wel goede dingen gedaan hoor. Zwemmen is heel goed, maar volgens mij kun je daar geen spierpijn van krijgen of wel? Ik heb het nooit gehad haha. Dat kraken herken ik wel, dat gaat nooit meer iemand bij mij doen. Het wordt inderdaad als het fout gaat alleen maar erger. Ik voelde me echt gekraakt daarna en dat is nooit meer weggegaan.............. Vandaag weer een nieuwe dag lieverd, koppie op en gaan met die banaan. Nog 1½ week en dan is het "dag Klimmendaal" en hallo "nieuw leven". Knuffie xxx
| 07:21 |
Dankjewel Lieverd.. Ja het kan, maar ik ben ook 0,0 gewend he ;-)
Kraken kan goed zijn mijn eigen therapeut kraakt door middel van eigen beweging..
Daar heb ik nooit last van.. dus deze rare mafkees komt niet meer aan mijn lijf!!

Yes a new day! En inderdaad zo is het maar net ;-)
| 09:17 |
O jeetje en dat na zo'n geslaagd weekend! :(
Slaap lekker, hopelijk is het morgen beter!
| 23:32 |
Thanks Peter,, Jaa ik kies op dit moment behoorlijk voor mezelf en luister dan ook veel muziek.
| 09:15 |
Heel goed, maar ook wel jammer... xxx
| 09:27 |
Hey meis je gaat goed hoor, slaap lekker en tot morgen
| 22:09 |
Dankjewel lieverd,, tot morgen XX
| 22:31 |
Laat je niet kisten het komt goed. Je bent er bijna
| 20:41 |
Dankjewel lieve Lynn !! XXXX
| 21:30 |
Zo! Vol er weer tegenaan geweest! Hoop dat je eigen therapeut je weer op kan lappen ja! En irri dat anderen de regels aan de laars lappen! Geniet van je chill moment en daarna lekker slapen.... (je moet ff mijn blog van de Top 3 checken! Hint hint)
| 20:38 |
Dankjewel Lieverd, ik ga je blog checken!! XXXX
| 21:30 |
XXXXXXXXX
| 21:47 |
Even niks, behalve relaxen en zo. En verder ook een beetje aftellen...
| 20:22 |
Yess.. I do Hans
| 21:30 |
Nog even vol houden meis
| 20:22 |
is moeilijk manuela.. maar komt goed XX zie jou snel
| 21:30 |
je doet dat goed zo te lezen
| 20:09 |
Klopt het gaat super Frieke! XX
| 21:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen