~ Revalidatie #Dag 40 ~

~ Revalidatie #Dag 40 ~


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na een ontzettende slechte nacht rust, snel gaan ontbijten om 07.15 met wat yoghurt en zemelen.. Licht verteerbaar!

07.30 Zelf gaan tennissen tegen de muur van de gymzaal heerlijk even een half uur mijn ding doen met muziek op. Soort sporten ik kan je vertellen zijk nat van het zweet, en uitgeblust positief begon ik aan de groepstherapie.

08.00 Groepstherapie, 2 teams: Elk team bouwt met de mogelijk heden uit de berging een midgetgolf baan. Daarna speelt 1 van de tegenpartij de baan van de ander. Super leuk daarna alles opgeruimd, voor mij was dit bijkomen van mijn tennis half uurtje. Goede cooling down. 

 Snel een ander shirtje aangetrokken en even gerelaxt. 

09.30 Ergotherapie, Had mijn jas voor de zekerheid al meegenomen en natuurlijk niet voor niets. Ik mocht gaan fietsen, en jawel buiten! Ik denk dat ik max. 1 km heb gefietst, Heuvels op en af en een paadje naar het bos & natuurlijk terug. Heerlijk maar wel ontzettend koud was het hier buiten. 

11.00 Maatschappelijkwerk, snel mijn maatschappelijkwerkster even gesproken over dat ik me zorgen maak over mijn vervolg traject. Dit in de zin van dat ik als ik in de ziektewet blijf ik niet kan gaan sporten en sociaal vlak kan onderhouden etc.  Mocht ik WW krijgen is dit te weinig om van rond te komen... Dus dat betekent dat ik zo snel mogelijk moet gaan werken. Terwijl ik eigenlijk nog 1x per week 6 weken lang moet terug komen voor nabehandeling. & ik thuis dingen moet opzoeken waar ik tegen aan loop.. 
Lastig puntje en ga dit morgen met de arts bespreken. 

12.30 Lunch


13.15 Fysiotherapie Zwembad, Even met mijn fysiotherapeut overlegd over het nabehandelingstraject, en hier zouden we het later nog even over hebben. Lekker wat baantjes gezwommen, gewaterfietst & hardgelopen in het water.. De zo genoemde triatlon! Verder wat rustig aan gedaan en lekker gedobberd.

15.30 Fysiotherapie, terug gekomen op het gesprek en ik moet het geval voorleggen bij de arts morgen en kijken wat die te melden heeft.
Dus afwachten maar! Daarna samen getennist, om me uit te dagen om wat stapjes te rennen.. en ja hoor af en toe een paar passen lukte het gewoon!!!

Top dag..
Vanavond om 17.30 samen met Jet beneden eten...Ben benieuwd wat de pot schaft.


Liefs,
Desiree Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je laatste dag, welbesteed.
| 13:07 |
Zeker weten .. drukke dag
| 23:02 |
Oooh gaaf om te lezen dat het zo goed gaat. Ben niet veel meer op Yoors, te druk met werk voor de Stichting en zo.
Maar moet iedere keer even lezen hoe het met je gaat. Toppie je doet het kei goed!!!
| 10:55 |
Lief van je mop! I am home now
| 11:58 |
Lees het veel gedaan op 1 dag .
| 19:08 |
Yesss
| 11:58 |
Weeral een dagje dichter bij het einde van je traject :D
| 13:00 |
Mag morgen weg
| 13:10 |
Weer een mooie dag op je lijstje erbij. En wat schafte de pot? Trusten xxx
| 00:09 |
Varkenshaaspuntjes met champig saus en friet en salade lekker in t restaurant gegten
| 07:48 |
Jummie ;)
| 09:10 |
Dat weet ik niet meer
| 09:48 |
Mooie spreuk ook Desiree!
| 23:52 |
Dankje wel xxx
| 07:47 |
Thankss
| 09:48 |
Mooi dagje dus, ondanks de tegenslagen van gisteren :-) Kanjer! xxx
| 22:56 |
Zeker xxxx
| 07:47 |
Dankjewel xx
| 09:48 |
Doe rustig aaan en eet ze met jet doe ze de gr
| 21:19 |
Dankjewel lieffie
| 07:47 |
Thanks
| 09:48 |
Een bewogen dag dus ;-)
| 19:59 |
Beetje wel
| 07:47 |
Zeker
| 09:48 |
Het zal vast goed komen het is even lastig en moeilijk maar zal vast een oplossing komen
| 19:40 |
Vast en zeker!
| 07:46 |
Zeker dat is waar
| 09:48 |
Lastig zo.n slechte nachtrust ook. Maar wel weer een heel mooie spreuk ook echt
| 18:37 |
Dankjewel lieve johan! Ja heb wat kop zorgen over wat nu verder..
| 18:57 |
Ja kan lastig zijn ook zorgen is nooit leuk om te hebbenik weet het geloof me
| 19:00 |
Ja, dat vervolg wordt natuurlijk interessant. Maar gezien je doorzettingsvermogen om nu al op dit herstelpunt te zitten: gaat goed komen!
| 17:00 |
Zeker Hans voor alles is een oplossing!
Maar goed geeft nu wel een bepaalde feeling wat niet zo okee voelt.
| 17:08 |
Weer veel gedaan vandaag. Er staat inderdaad een koude wind
| 17:00 |
Yes lekker bezig geweest ;-)
| 17:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen