×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Soms lijkt de zon heel ver weg..

Soms lijkt de zon heel ver weg..


Voor iedereen die  de zin "Na regen komt zonneschijn kent.. " heeft vast wel eens bedacht dat dat onzin was of nou ja.. meer regen als zonneschijn..  en ga zo maar door. 
Je hoort veel mensen klagen dat ze het moeilijk hebben, en het allemaal niet zo loopt als het zou moeten. Dan vraag ik al snel, zie je ook de mooie dingen in het leven?
Zodra je die ziet, dan leef je pas echt!


Ik vind dat wij niet mogen klagen, we hebben het goed hier in Nederland. Er zijn zo veel landen waar het allemaal nog veel slechter geregeld is.  Een kennis van me vertelde nog van de week dat ze in Roemenië is geweest voor de kerk waar ze goede doelen steunen. Ze is gaan kijken hoe het daar ging en of het geld van de kerk goed terecht kwam. Als je dan hoort hoe slecht het daar is geregeld dan sta je versteld. Wat hebben wij nou eigenlijk te klagen. 

Waar wij ons het meest zorgen om maken in Nederland is geld, terwijl wij hier van alles kunnen aanvragen, zoals WW, Bijstand etc.  Het moet hier wel heel gek lopen dat je dakloos raakt, en daarbij hebben we dan zelfs nog het leger des heils. 
Waar wij ons nog meer druk om maken is een relatie die op de knippen loopt. Tja het is even moeilijk  en je weet soms niet wat je moet. Maar uit eindelijk word je er sterker van en word je echt nog wel gelukkig. 

Ik zag het ook even allemaal somber in.. een grote regenbui dat boven mijn koppie hing, of nou ja maak er maar storm van met een rollercoaster waar je niet uit komt. Maar ook ik zie de zon weer schijnen. 
Aankomende donderdag ben ik 2 weken weg uit Emmeloord, en moet  je eens kijken wat ik heb bereikt in die 2 weken tijd!

Ik heb een huisje geregeld, nu was mijn geluk dat ik al 4 jaar stond ingeschreven bij huiswaarts.nu de woningstichting hier in de omgeving (Barneveld).  Maar ook dat is een stukje zon na de ontzettende regenbui. 
Ik ga zelfs lichamelijk vooruit, ik loop nog niet.. Maar ik val af en kleine bewegingen komen terug!
Ook dat is weer een stukje zon na de regen.. 

Wil jij je geluk zien? Zie jij de zon wel schijnen? Probeer het eens dan leef je pas!

Tuurlijk ik ga straks in m'n eigen huisje nog genoeg momenten krijgen dat het even moeilijk is. Het belangrijkste is dat je geloofd in je zelf en in ziet dat ook voor jou de zon elke dag weer opkomt en probeert te schijnen ook al zie je hem niet altijd. 
Maar het leuke en zonnige hier aan is dan wel weer dat ik in een nieuwe mooie omgeving ben en daarbij vast en zeker ook nieuwe mensen ga leren kennen. 

Ik ga een mooie toekomst tegemoet! Elke klap die je krijgt in het leven, is een kans om er iets moois van te maken. 

Na regen komt zonneschijn!! 

Beloon de maker en jezelf

Klik even op de blauwe letters aanmelden, en meld je aan met Facebook of maak een account aan. 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties