×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Sterk zijn!

Sterk zijn!


Paola is op haar vorige school ontzettend gepest, iets waar ik een hekel aan heb omdat ik dit ook heb meegemaakt. Nu is het tijd voor een nieuwe school... Een nieuwe geweldige start ook voor haar zelf. We hebben vandaag een ontzettend mooie ontspannen stoere shoot gedaan! IK BEN ZO TROTS OP HAAR.... 
Met 14 jaar, zo voor een camera staan.. met wat aanwijzingen hier en daar een mooi resultaat voor een eerste shoot voor Paola.. maar stiekem was het ook mijn eerste keer dat ik een mens zo op de foto heb gezet!

Lieve meid, onthoud:
Jij bent mooi en uniek zoals jij bent. 
Ik ben trots op je en je bent prachtig!
Fotograaf:  D. van der Velden
Model       :  Paola 
Visagie     :  D. van der Velden
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties