Sun & Rambo, zijn uit elkaar..


Goedemiddag lieve Yoorsies!

Omdat mijn inbox overstroomd met vragen over waarom ik niks meer post van Sun & Rambo... (samen) voel ik toch een soort van verplichting dit met jullie te delen. 

Al enige tijd post ik niets meer over Rambo, dit omdat Rambo niet meer bij mij is. Met veel verdriet heb ik moeten kiezen tussen mijn 2 knappe gespierde knuffelbeertjes.. Sun die ik al heb vanaf pup, of Rambo die ik heb opgevangen toen hij 8 maanden was. 

Het was een verschikkelijke, onmenselijke keuze omdat ik van beide hou. Ze hebben beide dingen waarvan ik ben gaan houden!
Helaas botste het tussen Sun en Rambo en opgegeven moment was dit dagelijks het verhaal. Ik kreeg ze niet meer uit elkaar en het ging er heftig aan toe. Met tranen heb ik de fokker van deze kanjers opgebeld of hij mee kon zoeken om een goed huisje voor Rambo te vinden. 

Zo gezegd zo gedaan binnen 3 weken hadden we een goed huisje voor Rambo. We zijn gaan kennismaken en het zijn fantastische mensen met een hart voor dieren. 
Rambo is toen weer mee naar huis gegaan zodat alle partijen het even konden laten bezinken. 

2 weken later ben ik Rambo weg gaan brengen, het was echt moeilijk en zwaar. Veel gehuild en een paar laatste knuffeltjes. Nu ik dit weer schrijf grijpt het me naar de keel, word ik weer verdrietig ondanks dat ik weet dat hij op een fantastische plek zit waar hij enorm verwend word. 

Zins die dag veranderde er weer een hoop Sun werd weer haar zelf en knuffelde weer. Ik kreeg meer rust want alle botsingen zorgde bij mij behoorlijk voor spanning. Sun en ik zijn hard gaan trainen met gehoorzaamheid in een breed opzicht. We zijn weer een team zoals we dat waren! <3 

Dit was de beste keuze waar ik uit kon kiezen.  Inmiddels zijn we al weer een 1,5 a 2 maanden verder en genieten Sun en ik weer vollop van elkaar!