×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
The After..


Hallo alle lieve Yoorsies! 

Mn vaste volgers hebben hier even op moeten wachten.. Eindelijk na "The Before" komt nu ook "The After"!

Hier onder kun je op de 'lees meer' klikken om 'The Before' nog te bekijken om je geheugen op te frissen... 

The Before..

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Ja heb je 'The Before' terug gekeken en goed onthouden hoe het eruit zag? zo niet, kijk nog even snel want ik ga jullie nu 'The After' laten zien. 

De Badkamer

Tja ik vind hier het minste aan maar goed het hoort bij het huis. 

Verder kan ik er weinig over vertellen eigenlijk behalve dat ik mijn make-up kastje onder de wasbak heb geplaatst en mijn wasmand.  En natuurlijk heb ik al mijn troep rechts op de plankjes neer gestald. 

De Keuken

Hier heb ik eigenlijk niets aan veranderd.  Maar het totale plaatje ziet er nu natuurlijk wel wat bewoonder uit.. 

De Woonkamer

Dit is het zit gedeelte van de woonkamer. Met als pronkstuk de fruitkistjes als tv meubel!

Ik ben er helemaal blij mee.. De kachel ombouw is van steigerhout en de tafel ook deze heb ik beide bij de spullen gekocht die ter overname werden aangeboden. 
De bang heb ik van lieve vrienden gekregen en ben er ontzettend blij mee! Sun stiekem  ook die mag op de bank als er een kleedje ligt en als ik haar er op til. 

De woonkamer

Achter bank heb ik nog genoeg ruimte, hier staat naast de koelkast de bench van Sun.  Bij de overname kreeg ik dit mooi kastje, ik had direct het idee er mijn bureautje van te maken. Dit zodat ik lekker kan bloggen, en natuurlijk mijn maandelijkse administratie kan bij houden! 
Op de muur heb ik wat decoratie materiaal gehangen, helemaal in de landelijke stijl! 

De Slaapkamer

Het frame van mijn bed (die je niet zie) heeft mijn stiefvader gemaakt. het leek allemaal super te gaan, frame stond in elkaar en toen...... De lattenbodems paste niet, nou eigenlijk zeg ik het verkeerd. 
Ik heb elektrische lattenbodems  en dat betekent dat er van alles uitsteekt om de aansturing te doen van het bed. 
Na hier en daar wat beitel werk uit het frame paste eindelijk de lattenbodems en was mijn bed bijna klaar! 

Bijna inderdaad, hij moest nog afgewerkt worden met steigerhout. De steigerhouten planken heb ik zelf geverfd in de zelfde kleur als die op de woonkamer muur zit.  Zoals je kunt zien staat er een klein opstapje voor het bed, het bed is wat hoger uitgevallen en kan er nu niet zonder opstapje goed in komen. ;-) 
Mini me!

Dit was alweer 'The After' van mijn nieuwe woning in Veenendaal! 
Ben heel erg benieuwd naar wat jullie er van vinden. 

Liefs, 
DvdVelden Blog
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts