×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Uitslag gesprek in Klimmendaal Arnhem

Uitslag gesprek in Klimmendaal Arnhem


Vorige week donderdag 14 september 2017 had ik een afspraak in Arnhem bij revalidatiecentrum Klimmendaal.  
Eigenlijk zou dit een terug kom dag moeten zijn, van mijn vorige revalidatie. Helaas, 4 weken geleden ongeveer sloeg het lot toe. Een terugval, direct contact met Klimmendaal.. en vervolgens deze afspraak gemaakt. 

Mijn dag bestond uit vroeg opstaan... want om 08.30 uur had ik mijn eerste afspraak. Van Emmeloord richting Arnhem was toch een stukje verder dan van Barneveld naar Arnhem. We hebben er een uur en kwartier over gedaan en reden om 07.00 uur dus weg. 

08.30 Fysio
09.00 Psycholoog
10.00 Maatschappelijkwerkster
11.00 Arts 
11.15 Ergo

Fijn om alle therapeuten weer te zien, vervelend om de manier waarop. Met iedereen bij gekletst over de veranderingen in me leven, over waarom ik denk dat ik nu weer uitval heb in mijn benen. Natuurlijk niet te vergeten hun kijk op mijn uitval. 

Hoogstwaarschijnlijk heeft de uitval te maken met een trauma. Dit trauma wisten wij mijn vorige revalidatie ook al alleen toen het weer goed ging, was de noodzaak weg om dit trauma te behandelen. Nu ik een terugval heb en zelf iets meer inzicht, lijkt het erop dat ik dingen die van buiten af gebeuren link aan iets vervelends wat ik vroeger heb mee gemaakt. 

Klinkt logisch en voor mij redelijk bekent. 

Dus wat nu ?

Eind deze week... donderdag of vrijdag geloof ik, word ik gebeld door de arts.  Dit met informatie of ik in Arnhem opnieuw ga revalideren of dat er in Emmeloord iets is waar ik naar toe kan. 
Voorkeur gaat naar Arnhem, niet omdat ik het zo leuk vind dat ik dan zo ver weg ben van mijn vriend en hond.. Maar omdat ze me daar kennen, we kunnen verder waar we gebleven zijn etc. 

Afwachten, en hopen op een goede beslissing!  Ik hou jullie weer op de hoogte en Never give up! 

Liefs, 
Desiree
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties