Uitslag gesprek in Klimmendaal Arnhem

Uitslag gesprek in Klimmendaal Arnhem


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week donderdag 14 september 2017 had ik een afspraak in Arnhem bij revalidatiecentrum Klimmendaal.  
Eigenlijk zou dit een terug kom dag moeten zijn, van mijn vorige revalidatie. Helaas, 4 weken geleden ongeveer sloeg het lot toe. Een terugval, direct contact met Klimmendaal.. en vervolgens deze afspraak gemaakt. 

Mijn dag bestond uit vroeg opstaan... want om 08.30 uur had ik mijn eerste afspraak. Van Emmeloord richting Arnhem was toch een stukje verder dan van Barneveld naar Arnhem. We hebben er een uur en kwartier over gedaan en reden om 07.00 uur dus weg. 

08.30 Fysio
09.00 Psycholoog
10.00 Maatschappelijkwerkster
11.00 Arts 
11.15 Ergo

Fijn om alle therapeuten weer te zien, vervelend om de manier waarop. Met iedereen bij gekletst over de veranderingen in me leven, over waarom ik denk dat ik nu weer uitval heb in mijn benen. Natuurlijk niet te vergeten hun kijk op mijn uitval. 

Hoogstwaarschijnlijk heeft de uitval te maken met een trauma. Dit trauma wisten wij mijn vorige revalidatie ook al alleen toen het weer goed ging, was de noodzaak weg om dit trauma te behandelen. Nu ik een terugval heb en zelf iets meer inzicht, lijkt het erop dat ik dingen die van buiten af gebeuren link aan iets vervelends wat ik vroeger heb mee gemaakt. 

Klinkt logisch en voor mij redelijk bekent. 

Dus wat nu ?

Eind deze week... donderdag of vrijdag geloof ik, word ik gebeld door de arts.  Dit met informatie of ik in Arnhem opnieuw ga revalideren of dat er in Emmeloord iets is waar ik naar toe kan. 
Voorkeur gaat naar Arnhem, niet omdat ik het zo leuk vind dat ik dan zo ver weg ben van mijn vriend en hond.. Maar omdat ze me daar kennen, we kunnen verder waar we gebleven zijn etc. 

Afwachten, en hopen op een goede beslissing!  Ik hou jullie weer op de hoogte en Never give up! 

Liefs, 
DesireeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben benieuwd wat het gaat worden, ik was er vorige week ook en hun uitslag is- eerst oud trauma verwerken haahah
t zal ff niet...t lijf reageerd dus nog altijd of t in vlucht stand staat en de alarmbellen blijven rinkelen, pf
| 14:26 |
En ga je daar wel revalideren intern dan Karin?
| 10:37 |
Misschien nadien wel, ze willen eerst dat mijn lijf anders gaat reageren voor ik daar begin,
de tijd blijft maar doorgaan zo
| 10:55 |
Okee dus je moet in de buurt bij jezelf iets zoeken om je trauma te verwerken en dan ben je welkom ?
| 11:00 |
Nee, zij verwijzen mij door naar www.centrum45.nl/ hiervoor en nadien kan k terug komen. De zenuw uiteinden staan nl op scherp en dan zou dat in klimmendaal fout kunenn utipakken. t zij zo ..anders had k je avst daar getroffen eh
| 11:56 |
Aaawh sterktenlieve Karin
| 19:03 |
dank je, t valt niet altijd mee, haaha
| 20:29 |
Ik duim voor je dat je in Arnhem terecht kunt maar dan wel voor de aller aller laatste keer oké dan mag dit nooit weer gebeuren!!!! Sterkte mop
| 09:55 |
Dankjewel lieve annet
| 10:38 |
Ach nee.. hoop voor je dat het snel goedkomt
| 19:46 |
Dankjewel Lynn xxx
| 11:16 |
Pokketrauma's! Ik wens je heel veel sterkte
| 17:31 |
Dankjewel lieverd
| 11:16 |
Wens je wederom heel veel sterkte. xxx
| 14:25 |
Dankjewel peter
| 17:00 |
Ik mag 18 oktober naar het UMC, dus tot die tijd maar afwachten hoe de vermoeidheid verloopt...
| 17:02 |
Jij ook veel sterkte peet .. xx
| 11:16 |
Dank je wel Desiree! XXX
| 11:23 |
Hopelijk krijg je inzicht en kun je het voorkomen of verkorten.
Succes meisje.
| 12:46 |
Dankjewel
| 17:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen