×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wat is een bladder apparaat?

Wat is een bladder apparaat?


Aangezien ik 3x per dag word gebladderd, hierbij wat meer informatie er over. 

SignosRT Bladder Scanner

De SignosRT Bladderscan is een portable non-invasief en makkelijk te gebruiken instrument voor het meten van het blaasvolume. Het biedt snelle, accurate en betrouwbare resultaten. De SignosRT Bladderscan is een uitstekend alternatief voor diagnostische urineweg katheterisaties en een perfect hulpmiddel om op een non-invasieve manier diagnoses te stellen. Non-invasieve beoordeling van het blaas volume voorkomt onnodige katheterisaties en kan infecties van de urinewegen tot wel 50% verminderen.

  • Voorkomt onnodige katheterisaties
  • Helpt urineretentie vast te stellen
  • Reduceert urineweginfecties
  • Kosten effectief

Wat doen ze bij mij?

3x daags moet ik aangeven wanneer ik moet plassen. Dan word er eerst een meting gedaan van wat er in de blaas zit. Als voorbeeld vanmiddag had ik 360, daarna mag ik dan naar de wc en bleef er 20 inzitten. 
Zo kan de verpleging meten of mijn blaas zich goed leegt. 
Makkelijk en handig. Dit blijven we doen tot de dokter weer meer weet en een plan heeft. 


Ik hoop jullie zo goed op de hoogte te hebben gebracht. Vragen stellen mag, als ik het antwoord weet zal ik direct proberen te reageren, en anders probeer ik het op te zoeken. 

Bronnen: Google: Plaatjes /  Informatie deel 1:    http://www.pt-medical.nl/signosrt-bladder-scanner.htmlLiefs, 
Desiree
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties