Yoors geld..

Yoors geld..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Yoors.. Bloggen, je verdiend er mee in vorm van punten die je kunt uit laten betalen. 
Wat doe jij met je Yoors geld?

In het hele begin wilde ik sparen voor een auto, maar toen ik mijn auto kocht besloot ik dat ik door zou sparen op Yoors voor het geval dat ik in nood zou komen en geld echt nodig zou hebben.  Vandaag was de dag dat ik het uit liet betalen. 100.000 punten, dus €100,- 
Ik heb helaas momenteel even geen keus en kan het dus goed gebruiken, en naar mij zelf toe heb ik het wel echt gebruikt voor nood. 

Nu zal ik weer opnieuw gaan sparen voor als het noodlot toe slaat!


Yoors geld zetten me aan het denken..

Het geld dat ik hier verdiend heb, heb ik echt zelf verdiend zonder dat ik er echt bewust bij stil heb gestaan, ineens had ik €100,- geweldig!! Ik heb mezelf nu gerede uit een vervelende situatie, en ik kan gewoon weer opnieuw beginnen. 

Nu vroeg ik mij af sparen jullie echt voor iets? Gebruiken jullie het ook in nood?
Ben benieuwd hoeveel mensen er echt met het geld bezig zijn hier, of dat ze eigenlijk zoiets hebben van een mooi spaarpotje zonder dat je daar echt iets van merkt. 

Natuurlijk doe je je best zoveel mogelijk punten te behalen met een blog.. Maar voornamelijk wil je dat jou stukken gelezen worden en dat je meningen of tips van andere leest. 
Wat doen jullie er aan om echt te verdienen, of blog je gewoon lekker en zie je wel wat het je brengt?

Graag hoor ik van jullie wat jullie met jullie Yoors centjes doen. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (29 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes met sparen knap dat je dat bedrag bij elkaar hebt gekregen. Ik ga het ook voor nood/extra opsparen.
| 11:25 |
Ja is echt perfect het heeft mij geholpen
| 20:32 |
Ik schrijf voornamelijk over knutselen omdat ik het leuk vind.
Ook heb ik een account voor een goed doel. Daarvoor geld: alle beetjes helpen.
yoo.rs/prince.fluffy.kareem/blog/prince-fluffy-kareem-1493839356.html?Ysid=49104
Heel hard gaat het allemaal niet. Maar het voordeel van Yoors is dat het verder niets kost en anderen zo af en toe toch blogs delen en je bereik dan veel groter is.
| 10:59 |
Super leuk doel!!
| 13:10 |
ik vindt het leuk om te bloggen en daarom doe ik het maar wat ik ermee verdien (wat tot nu toe nog niet erg veel is) spaar ik voor mijn studie.
| 16:05 |
Het is voor mij gewoon een deel van mijn maandelijkse inkomen. Tot nu toe deed ik er de wekelijkse boodschappen mee.
| 10:46 |
Dan moet je aardig wat verdienen bij Yoors.. Ga uit van zo 40,- per week?
Knap hoor!! Super
| 16:15 |
Ik spaar ook voor een extraatje.
| 17:08 |
Ideaal spaarpotje he Candy!
| 21:51 |
Ik denk dat ik door ga tot ik een leuk bedrag heb. Wat ik dan bij een camera kan leggen, maar dat zal wel eventjes duren. Geduld beloond hihi daar weet jij alles van. Soms denk ik ach wat klaag ik, gewoon even wat geduld hebben.
| 16:04 |
Ja geduld is een schone zaak en de ene keer gaat het harder dan de andere keer.
| 21:51 |
Ik gebruik het voor hobbyspullen en voor mijn Wordpress blogs
| 15:44 |
Ook een mooi doel, leuk !
| 21:51 |
Ik snap nog niet goed hoe ik een blogspot moet maken
| 13:08 |
Wat bedoel je met blog spot..
Als je bedoeld een blog schrijven is dat bij je beeldscherm links in de hoek zie je 3 horizontale streepjes als je daar 1x op klikt, zie je een vakje met nieuwe post.
Als je daar op klikt krijg je prikbord, foto, webblog en quiote te staan als je klikt op webblog kun je gaan bloggen.
Het is even uitzoeken hoe het werkt maar het spreekt vrijwel voorzich.
| 21:50 |
Dankjewel ga het morgen even proberen
| 21:52 |
Anders mag je me altijd berichten.
| 21:54 |
Ik blog omdat ik het leuk vind, maar ik moet wel zeggen dat die punten verslavend zijn. Het motiveert om meer te schrijven, en als ik iets geschreven heb waar ik tevreden over ben, geeft dat weer een goed gevoel. Zeker als je er leuke reacties op krijgt. Ik ben nog lang niet aan de 10 euro, ik deel ook niet alles op social media. Ik denk dat ik het op ga sparen tot een groter bedrag, ligt eraan hoe snel het gaat. Geen idee wat ik ermee ga doen, ik wil het niet op laten gaan in de boodschappen.
| 12:02 |
Mooi dankjewel voor je reactie, ja toen ik begon was de punten verdeling heel anders. Moet zeggen dat het toen de tijd heel hard ging nu moet je iets beter je best doen, maar wat je zegt het motiveert.
Nu zit ik weer op 1 euro in een dag tijd dus ben er erg blij mee !
| 21:49 |
Ik spaar voor mijn medische kosten
| 23:58 |
Ook die zijn er helaas ondanks verzekeringen en dan is zo extra potje wel fijn!
| 10:23 |
Betalingen zijn leuke bijkomstigheden maar zeker welke.
Ik koop er filters voor mijn camera voor. Vorige keer een polafilter, zonnekap en verkooppunten.
Nu weer uitbetaald en twijfel nog tussen een nd10 of een IR filter.
| 23:20 |
Haha kijk nuttige investering dus!
| 10:23 |
Had tot vandaag toe niet echt inkomsten, dus mijn eerst 10 euro die ik twee weken geleden behaald had heb ik direct laten uitbetalen. Ben ook nog maar 2 maanden lid. Ben nu wel weer bijna aan de 10 euro, maar misschien dat ik het nu kan laten staan. Waar ik dan voor ga sparen is om mijn studieschuld te gaan aflossen, haha. Je moet toch wat.
Maar wel lekker dat je dan zo in een keer 100 euro erbij hebt op je rekening.
| 22:58 |
Kijk ook een mooi doel je studie schuld.
Succes!
Ja was echt ff nodig ook
| 10:23 |
Ik zit nog maar op 5 euro, maar ik zou het zeker sparen voor wanneer ik het een keer echt nodig heb.
| 22:31 |
Kijk nog iemand die zo denkt als ik ;-)
| 10:22 |
Ik sta er niet zo bij stil, het komt gewoon op de rekening...
| 21:02 |
Ook handig toch.
| 10:22 |
Zelf verdien ik vrij weinig punten met Yoors, ik lees blogs en deel mijn video's maar dat is niet genoeg voor de 100.000 yp die jij al hebt! Als ik zoveel punten zou hebben zou het gaan naar mijn stage die ik volgend jaar wil gaan lopen in London!
| 20:19 |
Ik heb er ook al enige tijd over gedaan hoor. En eerder waren de punten telling en verdeling heel anders, wat hoger.
| 20:33 |
Ik heb niet echt een doel, Ik denk als ik een prachtige doel heb dat ik het dan wel laat uitbetalen maar dat duurt nog wel eventjes.. Zit er niet dagelijks achter..
| 19:27 |
Ook leuk toch om geen doel te hebben en misschien hier later over te beslissen.
| 19:39 |
Ik spaar het eigenlijk op zodat ik nieuwe producten kan reviewen voor mijn blog
| 19:09 |
Ook super leuk, heb ik ook aan zitten denken.
Als ik zo vrij mag zijn om je een tip te geven, schrijf eens bedrijven aan waar je in geïnteresseerd bent.
Op die manier heb ik ook een aantal dingen mogen testen.
Liefs, X
| 19:39 |
Ja heb ik inderdaad al is gedaan! Maar toch bedankt voor je tip hartstikke leuk idee. Moet inderdaad gewoon meer bedrijven gaan benaderen
| 19:51 |
Ik vind het gezellig op Yoors, dat voorop gesteld. Maar ben toch wel met het idee van geld verdienen door te schrijven hier aan begonnen. Ik ben nu een 2 maanden ongeveer bezig en heb nog niet veel punten. Maar het valt me op dat het hier net één grote familie is, dus een nieuwkomer moet wel heeeeeel interessant schrijven om er meteen tussen te komen. Geeft niet, weer een extra uitdaging. Spaar ik dan ergens voor? Ja en nee, we kunnen momenteel elke euro écht goed gebruiken ... maar zolang het nog zonder Yoors geld kan doen we dat en kan en mag ik sparen voor .... rapapapam ... een nieuwe camera en lens voor mijn allergrootste hobby / passie / mijn bezigheidstherapie etc. Maar mocht ik genoeg hebben om op uitbetalen te klikken en er een situatie is ontstaan waarin elke euro nodig is ... dan aarzel ik niet en zal ik het daar ook zeker voor gebruiken.
| 18:22 |
Leuk om jou verhaal te lezen!
1 grote familie klopt zeker weten. Zelfs ik vind het nog steeds moeilijk om er tussen te komen hier en daar. Tis ook maar net waar je over schrijft etc.
Moet zeggen dat ik wel heel erg warm ontvangen ben !
| 18:28 |
ik heb 2 weken geleden 165 euro laten uitbetalen en heb er 65 van weggegeven aan mijn dochter zodat ze ook wat extraas had
| 17:14 |
Aawwhh wat ben je toch een geweldige vader.
| 17:39 |
daar is zeker weten niet iedereen het mee eens . ook ik heb zo mijn fouten hoor
| 17:50 |
Ik spaar het op en wil gaan kijken wat ik verdiend heb in een jaar bloggen.
Ik laat het per 10,00 euro uitbetalen.
Wilde er eerst benzine voor kopen voor uitstapjes zodat ik daar dan over kon bloggen. maar met het nieuwe systeem ben ik van dat idee afgestapt.
En we hebben nu een klein auto die 1 op 20 rijdt, dus de yoors centjes heb ik nog eventjes geparkeerd staan.
| 17:09 |
Ideaal. Ja ik heb van Februari tm nu 100 euro verdiend. Waar ik tussen pauzes heb gehad met bloggen dus redelijk netjes denk ik.
| 17:39 |
wat goed.. ik heb het telkens in 25,00 per keer laten betalen max.. soms 10,15 of 20 euro... soms had ik het echt nodig andere keren wilde ik gewoon wat kopen :-) nu vriend een goede baan heeft zal.het langzaam financieel prettiger worden en ik dit denk ik langer opsparen... super fijn voor je dat je dit mooie extra bedrag juist nu kon uitbetalen meid..
| 16:52 |
Ja ik vind het een hele uitkomst! Ben er heel erg blij mee op dit moment en we sparen gewoon lekker door..
| 16:54 |
ja het is alleen altijd zo wennen als de punten dan bijv op 10 of 100 staan na uitbetaling lol..
| 16:57 |
Jaaaa heb nu echt nog maar 630 punten maar begon op 400 dus het loopt aardig door nu moet ik zeggen..
| 16:59 |
ja het fijne is dat je ook na verloop van tijd meer en meer blogs hebt die bij de volgende mijlpaal de moeite zijn.. zo kreeg ik vd week ineens 5000 dus na uitbetalen 10 euro nog 3.50 euro over :-) weer bijna halverwege haha
| 17:01 |
doe het voor de lol, maar ik heb laatst de tandarts rekening er mee betaald
en er komen nog veel meer rekeningen van de tandarts (beugel dochter) die wordt helaas niet vergoed ze zit aan haar tax
steeds meer betalen voor verzekeringen en je krijgt steeds minder waar
volgend jaar maar weer eens op zoek naar een andere
| 16:45 |
Ja vreselijk he die zorg hier in nederland, maar we mogen wel dankbaar zijn dat we het hebben.
Fijn dat je de rekening mee hebben kunnen betalen. Dat heb ik nu ook gedaan een dringende rekening betaal ik ervan. Soms kun je even niet anders en dan is Yoors toch wel heel erg fijn!
| 16:52 |
klopt helemaal, yoors is een leuk forum
en de zorg ja, laten we het daar maar niet over hebben maar ik ben zeker blij dat we het hier in Nederland hebben.
we zijn nu aanvullend verzekerd en ik weet niet of ik dit volgend jaar nog doe aangezien we alleen maar betalen en niets vergoed krijgen wat wij willen, gewoon de basis maar weer
| 18:06 |
Wat goed dat je zoveel bij elkaar hebt gespaard! Ik spaar het nu ook op. Zit weer net boven de 20 euro, maar dat kwam omdat er laatst wat YP's werden bijgeschreven. Ik heb niet een vast doel, ik gebruik het of om de websites te betalen en een deel gaat naar de voedselbank. Vorige x (in de goede periode) had ik ruim 100 euro laten uitbetalen en heb toen een tweedehands marifoon gekocht voor op de boot en een deel aan de voedselbank. Dus ja, niet echt vast doel nog, maar alle beetjes helpen.
| 16:33 |
Zo is dat Peter, alle kleine beetjes helpen.
Voedselbank is ook een mooi doel!
Als ik het straks zelf wat breder heb dan gaat mijn geld ook naar goede doelen zoals voedselbank, of ranald mcdonald huizen
| 16:36 |
Ja, als we het niet nodig hebben dan gaat het via een vriend naar de voedselbank in Hardenberg. Daar heeft hij nauwe contacten mee en weet ook wat ze met dat geld doen. Dus dan help ik zo nu en dan graag even...
| 16:38 |
Wat fijn dat je het nu kon laten uitbetalen, nu je het hard nodig had, mooi gespaard ;-)
| 16:27 |
Ja echt heel fijn!
Nu weer hard door sparen.. Want sta weer op 0 nou ja bijna..
| 16:29 |
Dat is al een mooi bedrag dan! Ik heb niet echt een specifiek doel, als ik het niet nodig heb spaar ik en anders geef ik het uit aan kledij bv.
| 16:15 |
Ook handig, eigenlijk spaar je dus voor iets wat je graag wilt hebben. ;-)
Leuk!
| 16:16 |
zo kan je het ook bekijken haha
| 16:34 |
Ik laat het op een bankrekening van een familielid in NL storten (vanwege het waarborgen van mijn anonimiteit/privacy), die maakt het over naar mijn rekening in NL (ik heb rekeningen in verschillende landen). Wanneer de valutakoers een beetje gunstig is, pin ik het.
Als ik het nodig zou hebben om ergens voor te sparen, zou ik wel een adviesbureau beginnen: dat brengt meer op.
Yoors is voor mij een leuke hobby!
| 15:56 |
Ook mooi hoe jij het doet toch!
| 16:03 |
Ik blog omdat ik er plezier in heb, niet voor het geld. Als ik uit laat betalen zet ik het geld apart en mag ik het een keer verbrassen (zoals binnenkort op de kreadoe) :-)
| 15:31 |
Christel, Dat is toch een hartstikke mooi doel !
| 16:03 |
Zeker! En een luxe gevoel :-)
| 17:11 |
Mooi dat je zo'n bedrag hebt kunnen verdienen! Ik laat de mijne af en toe uitbetalen en gebruik het lekker voor thuisbezorgd ofzo haha. Ik ben niet zo goed in sparen to be honest !! :P
| 15:27 |
Haha nouja dan trakteer je jezelf lekker op wat eten ook prima toch, spaar je dus eigenlijk daarvoor ;-)
| 16:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen