×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Voorlichtingsbijeenkomst Nederlandse Obesitas Kliniek West

Voorlichtingsbijeenkomst Nederlandse Obesitas Kliniek West


De tijd is ontzettend snel gegaan, op 27 augustus kreeg ik te horen dat mijn Traject na alle negatieve berichten toch door kon gaan. Op 8 september 2015 zat ik al bij mijn eerste voorlichtingsbijeenkomst bij het NOK West.

Bij de bijeenkomst veel informatie gekregen van de Zorgcoordinator. Kennis gemaakt met 1 van de chirurgen Dr. Swank. Hij heeft nog een voorlichting gegeven mbt de operatie en alle voor en nadelen, risico's en meer... Na de groepsbijeenkomst kreeg een ieder nog een individueel gesprek met Dr. Swank de Chirurg. 

Dr. Swank was vrij duidelijk. Na overleg met alle deskundige is er besloten vanwege mijn 'morbide obesitas' en mijn nog jonge leeftijd te kiezen voor een Gastric Sleeve operatie. Als de Sleeve uiteindelijk niet het gewenste resultaat zou opleveren, qua gewicht zouden er nog andere opties zijn in de toekomst. Er zou gekozen kunnen worden voor een vervolg operatie 'SADI'. Dit zijn voor nu alleen maar dingen voor de toekomst...De informatie over de vervolg operatie zijn mij grotendeels voorbij gegaan, omdat ik alleen maar kon denken aan... Nu eerst maar eens mijn Gastric Sleeve operatie en daarna zien we wel weer verder !! 


foto van DW Schrijft.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.