https://yoo.rs/img/posts/quick-post-slider.jpg Waarom ik mijn kids herkenbaar op sociale media zet... Wel, opvoeding is mijns inziens van publiek,... | bescherming | kind | kids | kennis | let | misbruik | zwakkeren | sterkeren | onderuit | vereisen | Нан белл Жан марк
×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd

Waarom ik mijn kids herkenbaar op sociale media zet... Wel, opvoeding is mijns inziens van publiek, zelfs correctioneel recht. Ik bouw aan een maatschappij waarin een kind op straat eender wanneer mag roepen dat het bescherming nodig heeft. Volwassen mannen en vrouwen dienen die bescherming onvoorwaardelijk te geven. Let wel: misbruik van zwakkeren om sterkeren onderuit te halen, vereisen enige kennis omtrent feitelijke waarheidsanyse. Luister actief naar de boodschap van het kind en laat het zoveel mogelijk vertellen om doorgestroomde manipulaties te onderscheppen. +je