×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hier ben ik dan


Hallo hier ben ik dan

 

Vanmiddag lid geworden en krijg het nu allemaal een klein beetje door. Valt nog veel te leren en te lezen zag ik, maar ik las wel als hint maak een topic aan met hallo hier ben ik dan. Dus bij deze mensen, hallo. 


Mijn naam is dus Yvonne, getrouwd met een lieve man en ik ben gek op dieren. Heb 3 honden en 2 varkens (lievelingsdieren en zo leergierig). Had liefst nog een aantal dieren gehad maar daar heeft helaas mijn lieve man een stokje voor gestoken.  Verder werk ik in de zorg wat ik met veel passie en liefde doe. In mijn vrije tijd ben ik dus met mijn dieren bezig en verder haak ik nog graag. Dit laatste ligt nu paar maanden stil door een arm blessure maar mis het haken wel. En sinds kort ben ik gek op koken (voorheen vond ik het een verplichting en had er geen lol aan) Misschien hebben jullie mijn andere topic al gelezen maar ik eet sinds aantal maanden koolhydraten arm, en oooo mensen wat is dat heerlijk. Quote

Wat ik ook graag doe is zelf hondenkoekjes bakken en snacks drogen voor mijn dieren 


Zo voor nu heb ik even genoeg verteld. Wil je meer over mij weten, vraag gerust en anders volg mijn pagina. Fijne paasdagen allemaal 


help

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts