Hier ben ik dan

Hier ben ik dan


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo hier ben ik dan

 

Vanmiddag lid geworden en krijg het nu allemaal een klein beetje door. Valt nog veel te leren en te lezen zag ik, maar ik las wel als hint maak een topic aan met hallo hier ben ik dan. Dus bij deze mensen, hallo. 


Mijn naam is dus Yvonne, getrouwd met een lieve man en ik ben gek op dieren. Heb 3 honden en 2 varkens (lievelingsdieren en zo leergierig). Had liefst nog een aantal dieren gehad maar daar heeft helaas mijn lieve man een stokje voor gestoken.  Verder werk ik in de zorg wat ik met veel passie en liefde doe. In mijn vrije tijd ben ik dus met mijn dieren bezig en verder haak ik nog graag. Dit laatste ligt nu paar maanden stil door een arm blessure maar mis het haken wel. En sinds kort ben ik gek op koken (voorheen vond ik het een verplichting en had er geen lol aan) Misschien hebben jullie mijn andere topic al gelezen maar ik eet sinds aantal maanden koolhydraten arm, en oooo mensen wat is dat heerlijk. Quote

Wat ik ook graag doe is zelf hondenkoekjes bakken en snacks drogen voor mijn dieren 


Zo voor nu heb ik even genoeg verteld. Wil je meer over mij weten, vraag gerust en anders volg mijn pagina. Fijne paasdagen allemaal 


help

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom Yvonne. In de FC twente stadion hangen ze morgen zondag 8 jullie de laatste stuk van de gehaakte slinger op. dat is meer dan 12 kilometer lang een wereld record. Is bedoeld tegen kanker.
| 11:38 |
Hallo! Ook ik ben hier een nieuwkomer en ben nog druk met ontdekken. 
| 10:17 |
Geweldig al die dieren. Wat leuk zeg zelf koekjes bakken voor de dogs. 🐾Welkom op Yoors. Alvast heel veel schrijf en leesplezier. 
| 00:15 |
Dank je wel. Ik heb een hond met allergie en nog 2 verwende honden die niet alles lusten. Dus dan maar zelf bakken en drogen 😊
| 20:31 |
welkom bij yoors , ik haak ook graag en blog daar ook vaak over 
Ik ga je even volgen !
| 14:56 |
Hallo Bijlenie. Haken heb ik tijdje aan de kant moeten doen wegens overbelasting van mijn arm en hand. Maar mis het wel heel erg, hoop ook dat ik snel groen licht van de arts krijg dat ik weer wat mag haken. Wat haak jij allemaal? Ik voornamelijk omslagdoeken en dekens
| 20:33 |
ik haak echt van alles , dekens ,tassen , omslagdoeken maar ook sleutelhangers en kleine dingetjes 
Ik ben nu hier op yoors bezig met een serie maak en hak voor koningsdag 
Kijk maar eens bij mijn blogs dan vind je veel over haken !
| 06:56 |
Ah.... huisvarkens..  so cute!. Die hondjes ook hoor 

Welkom en veel plezier hier
| 22:31 |
Dank je wel, ja ik heb een heerlijke beestenbende 😊
| 20:33 |
Hallo Yvonne, welkom in onze Yoors familie haha, want zo zie ik Yoors toch wel. Je intro klinkt geweldig en ik ga je zeker volgen! 
| 07:45 |
Wat een lief berichtje van jou. En ja ik vind het hier ook super gezellig
| 12:11 |
Hallo, welkom op Yoors, meteen een leuke blog hier ban ik : yoo.rs/carinaschoorl/blog/hier-ben-ik-1514675104.html 
| 06:55 |
Dank je wel, en ga straks even een tegen bezoekje brengen
| 12:07 |
Hallo Yvca, welkom op Yoors! Leuk stel dieren heb je!Gezellig!
| 22:59 |
Hallo Mirelle, dank je wel voor je welkom. Dieren zijn inderdaad super gezellig. Zou niet anders meer willen
| 23:24 |
Welkom op yoors en ik ga je volgen
| 20:45 |
Hallo Piteke, dank je wel voor je welkom en wat leuk dat je mij gaat volgen. Wat is het hier toch leuk. Ik ga zo ook even een bezoekje aan jou site doen 
| 20:48 |
Leuk, welkom. Yoors  is verslavend...ik waarschuw je alvast. 
| 20:51 |
Ik ben daar al achter, zie mij "quote". Sinds mijn aanmelding nog niet van de site af geweest. Hoe erg 
| 20:52 |
Hahaha
| 20:59 |
Leuke introductie, welkom!
| 19:59 |
Dank je wel Ingrid. En dankzij jou tips en meer was ik snel thuis hier 👍
| 20:02 |
Wat leuk! Dank!
| 20:09 |
Ziet er gelikt uit!👍😘
| 19:48 |
Thanks zussie, gaat jou ook lukken
| 20:02 |
Hallo!
Leuk dat je je even voorstelt!
Varkens als huisdier, dat hoor je niet zo vaak, leuk!
| 19:22 |
Ja ze zijn echt leuk en heel schoon (in tegenstelling wat mensen zeggen) en heel intelligent. Eerst half jaar hebben ze in huis gewoond totdat ze zelf aangaven dat ze liever buiten waren dus nu hebben ze buiten een onderkomen
| 19:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen