×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Koolhydraten Arm Eten

Koolhydraten Arm Eten


Nadat ik gestopt was met roken en daarna ook nog ziek werd, kwam ik kilo's aan. Lijnen was iets wat ik vroeger niet kende maar zag van familie en vrienden wel dat dit echt lijden was. Dat wilde ik niet, ik wilde op een gezonde manier afvallen dus heb mij echt en maand hierin verdiept en kwam zo uit op koolhydraten arm eten. En wat ben ik blij dat ik hiermee ben begonnen, geen crash dieet en geen honger lijden, sterker nog ik eet super lekker en mag bijna alles eten behalve snelle koolhydraten (brood, pasta's, rijst, koekjes, chips etc).  Ik val gestaag af en niet kilo's per week wat mij goed bevalt (ook al willen wij vrouwen heel snel resultaat). Ik voel me er super bij, veel energieke en lang niet meer zo lusteloos en moe als vroeger. Koolhydraten arm/beperkt eten is dan ook geen dieet maar een levenswijze. Mag ik dan nooit meer brood, patat of chips. Zeker wel zodra ik (en daar ben ik bijna) op gewicht ben mag ik gerust af en toe iets van snelle koolhydraten eten alleen met mate. En sterke nog 1x in de week eet ik iets van snelle koolhydraten want af en toe heeft mijn lijf een boost nodig heb ik gemerkt. Dus vaak eet ik dan iets van patat,  en dan niet zoals vroeger met een gepaneerde stuk vlees erbij. Ik eet dan mijn patat met een bord rauwkost en een frikandel (ja dat mag dan wel weer). Hoe dan ook, mij bevalt het super en ga hier zeker mee door. 

Mijn ontbijt 

Paprika met een ei en kruiden en wat geraspte kaas. Erbij een 2 snack tomaten. Zeg nu zelf dat is toch beter dan een traditionele boterham met kaas. Voordeel hiervan is dat het langzame koolhydraten zijn dus je bent veel langer verzadigd. Ik heb 2 schijven hiervan gehad. Echte aanrader

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
ericenirenepos
Heel goed.. ga zo door
21-06-2018 20:38
21-06-2018 20:38 • Reageer
V-Lo
Goed begin Ik ben benieuwd hoe je het verder vergaat!
31-03-2018 16:53
31-03-2018 16:53 • 1 reactie • Reageer
Yvca
Hoi V-lo.  Het gaat goed, ben al paar maanden bezig. Nog paar maanden verwacht ik en dan zit ik eindelijk op mijn streef gewicht. Het eten op zich is echt heerlijk
31-03-2018 17:13
31-03-2018 17:13 • Reageer