Lente in aantocht

Lente in aantocht


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat worden we dit weekend toch door de weergoden verwent. Temperaturen boven de 20 graden wat hebben we hier toch lang op gewacht. Ik merk ook aan mijzelf dat ik dan gelijk actiever word. Lekker weer buiten leven dus vandaag wordt de veranda aangepakt, wat verf ertegen aan alles opnieuw indelen en daarna de tuin in. De winter gaan we daar ook weg poetsen en voor de dieren in de natuur hebben we ook altijd een plekje in de tuin. Zo hangen er vogelhuisjes, insectenkast, en wat schalen met water en een paddenhuisje.

En uiteraard hangt de was ook heerlijk buiten te drogen, wat vind ik dat toch altijd lekker fris ruiken wanneer de wind mijn was droogt, zalig. En ja ook de winterstof in huis poetsen we weg, ramen en pui open en laat de zon maar binnen komen. Jullie merken het wel, ik heb de lente in de bol.  Ik ga heerlijk genieten deze 2 dagen (toevallig ook nog vrij) van de zon en ga lekker actief aan het werk, net als alle buren als ik zo na buiten kijk.

Fijn en zonnig weekend allemaalBiggetjes in de modder - van ijslollystokjes

Ijsje eten dit weekend? Doe er dan leuke dingen mee 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bij ons is het altijd zonnig; ik gun het jullie van harte❤️
| 18:54 |
Heerlijk lente. ja ik had de lente ook in de bol. Nu onweert het hier op dit moment. Maar Ik kijk uit naar nog heel veel mooie fijne lentedagen. 
| 23:32 |
En we worden beloond want volgende week is het zelfs zomerswarm. Verheug me er al op
| 20:35 |
Heerlijk gevoel is dat inderdaad, van mij mag dit alle dagen zo zijn! 
| 15:44 |
U geniet echt van de lente... lekker bezig 😄
| 22:58 |
Blij dat ik niet bij jou in de straat zijn... ik zou de luie buurvrouw zijn 😜
| 13:50 |
uhhhhhhhhh... ik bedoelde dus, niet bij jou in de straat woon🙈🙈🙈
| 13:56 |
hahaha we zouden het samen doen, altijd gezelliger en dat motiveert
| 18:26 |
Gezellie zéker maar motivatie??? Blehhhhhhhhhhh... ik slaap liever😂😂😂
| 13:35 |
Een leuk blog, ik had het zelf kunnen schrijven ☺️ Zonnig weekend!
| 12:07 |
Dank je wel Sabrina. En ook jij lekker genieten van dit weer
| 18:25 |
Dat heb ik zeker gedaan :D
| 21:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen