×

Yoors


Inloggen
×

YoorsLente in aantocht

Lente in aantocht


Wat worden we dit weekend toch door de weergoden verwent. Temperaturen boven de 20 graden wat hebben we hier toch lang op gewacht. Ik merk ook aan mijzelf dat ik dan gelijk actiever word. Lekker weer buiten leven dus vandaag wordt de veranda aangepakt, wat verf ertegen aan alles opnieuw indelen en daarna de tuin in. De winter gaan we daar ook weg poetsen en voor de dieren in de natuur hebben we ook altijd een plekje in de tuin. Zo hangen er vogelhuisjes, insectenkast, en wat schalen met water en een paddenhuisje.

En uiteraard hangt de was ook heerlijk buiten te drogen, wat vind ik dat toch altijd lekker fris ruiken wanneer de wind mijn was droogt, zalig. En ja ook de winterstof in huis poetsen we weg, ramen en pui open en laat de zon maar binnen komen. Jullie merken het wel, ik heb de lente in de bol.  Ik ga heerlijk genieten deze 2 dagen (toevallig ook nog vrij) van de zon en ga lekker actief aan het werk, net als alle buren als ik zo na buiten kijk.

Fijn en zonnig weekend allemaalBiggetjes in de modder - van ijslollystokjes

Ijsje eten dit weekend? Doe er dan leuke dingen mee 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!