×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn leven als chatgirl

Mijn leven als chatgirl


In meerdere opzichten heb ik geluk gehad. Ik realiseer mij maar al te goed dat het allemaal heel anders had kunnen aflopen.

11 jaar geleden hadden we geld nodig. Ik werd getipt door een kennis. Haar man en zij deden het ook. Er werd personeel gezocht en ze dachten aan mij. Zodoende ben ik net als hun ook het werk gaan doen.

Je opdracht was profielen schrijven. Van bij wijze van 20 tot 70 jaar. Geef de vrouw een naam, geboortedatum. Bedenk een woonplaats waar ze woont en een baan welke ze heeft. Pluk uit het buitenland een foto, deze werd gekeurd door de werkgever, profiel uiteraard ook en maak een lokadvertentie. Zodra dit af was, had je dus een vrouw 'gemaakt' kreeg je een akkoord en moest je op bepaalde plekken adverteren om zo mannen te lokken naar de site waar je profiel te vinden was. Zo had ik op een gegeven moment 150 profielen, die ik allemaal in mijn beheer had. Als het belletje van de laptop ging moest ik chatten. Natuurlijk had je nooit al je profielen tegelijk aan staan. Toch had ik wel eens 5 gesprekken tegelijk en 2 laptops naast elkaar staan. Dit is natuurlijk absurd. Mannen betalen om met je profiel te chatten. Om ze optimaal te woord te staan is natuurlijk 5 gesprekken echt te veel. Ging je er wat van zeggen, dan moest je er zelf maar wat op vinden. De opdracht was, de mannen zolang mogelijk aan het lijntje te houden. Ik vond het steeds vaker vreselijk. Ging mij er rot onder voelen. In het begin was er nog maar weinig personeel, dus moest je de hele dag online zijn. Moest je naar de dokter dan moest je toestemming vragen. Was er iets dringends dat je nu weg moest. Jammer dan. Ik kreeg steeds vaker thuis onenigheid. Want er moest gekookt worden  het huishouden was er ook nog. Kaartte ik dit probleem aan bij de werkgever, dan moest mijn man maar meehelpen. Haar man deed dat immers ook. Maar het werd steeds gekker en de druk steeds hoger. Ze leek wel een mannenhater. Na anderhalf jaar had ik er genoeg van. Thuis steeds ruzie. Geen sociaal leven meer. Je werd steeds meer gedwongen dingen te doen, het was gewoon niet menselijk meer.

Hoe erg het eigenlijk allemaal was in die tijd besefte ik later pas. Het heeft een jaar geduurd dat ik mij weer vrij voelde. Ik kon gaan en staan waar ik wilde. Hoe kan iemand je zo in haar macht hebben?

Ik was daar niet de enige in. 

Dit was een harde levensles.

Ik zal er nog wel meer over schrijven.

Meer over het lokken van de mannen en het uitbuiten van ze.

Ik schrijf niet onder mijn eigen naam, dat moge duidelijk zijn. Maar ik vind wel dat het naar buiten mag gebracht worden hoe het ging.

Hoe het nu gaat weet ik gelukkig niet. En wil het ook niet meer weten. Wil alleen wel de mannen waarschuwen. Op bijna alle dating- en chatsites zitten fakers, geld wil men vangen. 

Ik heb gelukkig een gewone baan gevonden waar ik mijn geld mee verdien.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Nana
Zo herkenbaar. Ik heb zelf niet gechat maar ik werkte meer dan 10 jaar geleden wel op het hoofdkantoor waar we dergelijke profielen maakten en de advertenties verzonnen, echt de marketing deden dus. De chattende dames werden ook een tijdje mijn verantwoordelijkheid en ik heb het vaak moeilijk gehad met het feit dat we mannen een rad voor ogen draaiden en het geld uit de zakken klopten voor een fantasie. De dag dat ik mijn ontslag kreeg, was de beste dag van mijn leven. Ik heb er daarna ook nog lang "last" van gehad, zeker tijdens sollicitatiegesprekken. Zodra ik dat werk vermeldde, verdween de interesse bij de meeste potentiële werkgevers. Gelukkig ben ik ondertussen ook onder het juk vandaan kunnen kruipen maar dat heeft wel meer dan 5 jaar geduurd. 
22-03-2019 16:29
22-03-2019 16:29 • Reageer
Olga
Goed om mannen te waarschuwen hiervoor. Dapper van je!
11-03-2019 14:30
11-03-2019 14:30 • 1 reactie • Reageer
alicehalt69
Olga dank je, had ik ook al stiekem gedaan aan het eind van mijn chatperiode, ik vond het te erg. Gelukkig heeft destijds geen 1 man mij aangeven. Ze bleven weg gelukkig voor hunzelf en voor mij.
13-03-2019 09:45
13-03-2019 09:45 • Reageer
Annemiek
Wat dapper van je dat je dit naar buiten brengt. Daar is veel moed voor nodig. Ook heel goed van je dat je uiteindelijk toch gestopt bent.
10-03-2019 13:58
10-03-2019 13:58 • 1 reactie • Reageer
alicehalt69
Annemiek ben er ook zeker blij mee, dat ik er niet langer ben gebleven. Stoppen was lastig en soort van afkicken. Daarna kwam de opluchting en verlossing.
13-03-2019 09:49
13-03-2019 09:49 • Reageer
Marc
Wat een verhaal, geweldig moedig van je dat je eruit bent gestapt. Dat zal niet eenvoudig zijn! Klinkt alsof er een narcistische persoonlijkheid aanwezig was.
10-03-2019 13:22
10-03-2019 13:22 • 2 reacties • Reageer
alicehalt69
Marc wat een narcist is wist ik in die tijd nog niet, nu je het zegt, ja ik denk het zeker. Ze heeft er alles aan gedaan om mij en mijn man kapot te maken. Alles voor het geld he. Gelukkig is het met ons goed gekomen. Het bedrijf bestaat gelukkig ook niet meer. Niemand hield het vol voor hun te werken. De zogenaamde vrienden welke ze hadden, waren altijd tijdelijk. Gebruiken om meer en meer slachtoffers te maken. Vreselijk.
13-03-2019 09:48
13-03-2019 09:48 • Reageer
Marc
alicehalt69 Mooi dat het met jullie is goed gekomen!! 
13-03-2019 09:57
13-03-2019 09:57 • Reageer