×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWie trapt er nu in?

Wie trapt er nu in?


Misschien vragen jullie je af, "wie trapt daar nu in?" chatten met fictieve profielen en dan aandringen op een date, en deze krijgen. Dat zijn mannen op hun zwakst, is mijn ervaring. Mannen na een verbroken relatie of weduwnaars. Zij hadden behoefte aan warmte en een luisterend oor. En ja, uiteindelijk werden ze verliefd en zonder de kleine letters te lezen, aandringen op een date. Deze werd dan dus ook gepland lang vooruit, minstens over 6 weken als het echt niet anders kon. Ondertussen waren er wel smoesjes genoeg om ze aan het lijntje te houden. Dan 1 of 2 dagen voor de date met een smoes afzeggen.

Van de bazin mocht je nooit en te nimmer contact buiten de website om hebben met chatters. Dan gaf je ze immers gratis antwoorden. Toch ben ik uiteindelijk drie keer buiten mijn boekje gegaan. Ik wist inmiddels zoveel van mijn slachtoffers dat ik er nachten wakker van lag. Stiekem heb ik buiten de site om met drie mannen contact gelegd. Dit kon omdat ik inmiddels zoveel over ze wist, dat ik ze wel op een andere manier kon benaderen.

Met kloppend hart, ging ik het contact aan, niet wetende wat er zou gebeuren nadat ik verteld had dat ik iemand anders was dan ik mij voor deed. Ook wist ik dat ik mijn baan op het spel zette. 
Deze drie mannen heb ik verteld wie ik werkelijk was, eentje vroeg weet ik nog, "ben je een oude oma die altijd aan het breien is?" Ik heb ze verteld dat ik mijn baan op het spel zette door hun te vertellen hoe het zat. Ze beloofden mij alle drie niet weer te komen. Ik heb geluk gehad of niet, ligt eraan hoe je het bekijkt. Ze zijn niet teruggekomen.

Zodra ze weer zouden inloggen, had ik het kunnen zien.

Na dit alles, was ik er eigenlijk ook wel klaar mee.

Zelf slecht slapen en problemen thuis, dit moet je niet willen. 

Gelukkig kon ik stoppen en wat voelde ik een opluchting.

Niet meer onder hoge druk moeten presteren. 

Profielen moeten maken welke je helemaal niet wilt maken en daarna nog moeten spelen ook.

Denk daarbij aan een profiel die gek is op luiers, of gek is op poep- en plasseks. 

Ik heb veel woorden gehad hierover. Maar het moest. Uiteindelijk deed ik het, maar zette ik die profielen vaak uit. ;-)

In mijn vorige blog Mijn leven als chatgirl heb ik al geschreven dat het best lang heeft geduurd om dit allemaal achter mij te kunnen laten. Mij weer helemaal vrij voelen, duurde zeker een jaar. Niet meer bang zijn voor eventuele gevolgen?

Met de drie mannen is het overigens helemaal goed gekomen. Zij hebben weer een echte vrouw gevonden. Ik volgde hun destijds op Hyves was het nog. Een man is getrouwd, de ander ging samenwonen en de derde man had ook weer een vriendin. Toen ik dit allemaal wist, kon ik ze loslaten.

Als ik het nu allemaal typ, dan denk ik hoe heb je dit allemaal kunnen doen en waarom pikte je alles van je bazin?

Ik schrik er eigenlijk van hoe je in de ban van iets kunt zijn en toch tegen je zin in dingen doet.

Gelukkig ben ik uiteindelijk gaan luisteren naar de signalen van mijn lichaam en geest. Wat ben ik blij dat ik niet ben blijven hangen in dit werk.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!