Lente Blog (Seizoen Blog)#1 2018


Goede Morgen, Middag, of Avond! In welke tijd je maar zit! Goed ik had Wel 19 Meldingen Echt super veel!

Volg Me ook eventjes! als je dat Nog niet doet!

.....Ik heb Yoors al zo lang niet meer gedaan! Het enige is dat Jullie allemaal wel moeten begrijpen! ik kan niet altijd reageren! Maar er is een.............. NIEUWE BLOG

ik heb een seizoen blog eerste keer! Van de lente

maar wat ik het allerleukste aan jullie vind gaat de blog over dieren, natuur, (ik ga niet allemaal opnoemen) dat jullie dat in de reacties daar over gaan schrijven en jullie geven goede tips waar ik wat mee kan! ik ga wel afkortingen gebruiken in een paar blogs! (eigenlijk nu al!) En wil jij/u Nou weten wat ze betekenen ga dan even helemaal naar beneden daar kun je het lezen!  (Ik maak er een paar leuke grapjes in) XD Nou goed ik ga typen jij gaat  lezen!

Wanneer weet je hoe het lente word

lente heeft kleuren bloemen en gras grasierlijk super lente is in aantocht

als  lammetjes geboren worden!

als konijntjes beginnen te zoenen!

 Weet jij het?

Hey dit is de opdracht van de week! weet jij misschien 1,2,3 of 4 of nog meer dingen waar aan je kan zien dat het lente word? het is gwn effe dnke en dan weet je het

 naar de afkortingen!

gwn= gewoon

effe= even

dnke= denken

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!