×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


DIY | waterglazen

DIY | waterglazen


Het plaatje verraad het misschien al maar we gaan aan de slag met waterglazen :).  Zelf ben ik zo iemand die het liefst voor iedere gelegenheid nieuwe glazen wil. Verjaardagsglazen, feestjes-glazen, verdrietige-dagen-glazen, blije-dagen-glazen, zondag-glazen; you get the point right? Ik miste een beetje de “ik zit lekker in de tuin en drink wat uit mijn vrolijke ik zit in de tuin en de zon schijnt luxe waterglazen”.

Wat heb je nodig?

  • glazen
  • nagellak
  • satéprikkers
  • kommetje
  • nagellak remover (om de troep en het bakje later mee schoon te maken)

help

Stap 1: vul het bakje met water.

Stap 2: druppel de nagellak in het bakje en gebruik het stokje om de nagellak wat te sturen.

Stap 3: dompel je glas onder in het bakje. Ik heb het glas wat schuin gehouden omdat ik graag een schuine rand wilde. Je kunt hem natuurlijk ook helemaal onderdompelen of recht of …

Stap 4: laat het even drogen en zet het glas dan op zijn kop zodat het goed kan drogen en uitharden voordat je de glazen gaat gebruiken. Tadaaaaa! En dan ben je klaar! De glazen zou ik wel met de hand wassen (de vaatwasser haalt er door het hete water namelijk toch wat nagellak af. Heet water uit de kraan niet).

Je kunt dit natuurlijk ook met doen met schaaltjes of een mok:
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties