Heb jij smartphonestress

Heb jij smartphonestress


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zet jij je wekker om midden in de nacht je whatsapp of msn te controleren? Er zijn dus mensen die dat doen. 


Interpolis is een ‘afkickprogramma’ voor de smartphone gestart. Via opdrachten als de telefoon tijdelijk in vliegtuigmodus zetten, de batterij voor maximaal 50 procent opladen en het uitzetten van notificaties, is geprobeerd de stress te verminderen. Het resultaat is tweeledig. Het positieve zelfbeeld van de groep nam toe, en de fear of missing out nam af. 

Aan de andere kant zat het smartphonegebruik na het experiment al snel weer op het oude niveau en ging ook het afkicken gepaard met flinke stress.


Als je mee wilt afkicken kun je op de site van Interpolis kijken. 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nee ik heb geen stress van mijn smartphone. Ik gebruik hem wel veel. Om te fotograferen, te Yoorsen, mailen, Facebook, Pinterest, nieuws lezen, YouTube, wat je toch allemaal met dat ding kan! 
| 20:07 |
Echt waar?! Ik zet sowieso geen wekker, word gewoon iedere dag op hetzelfde tijdstip wakker. En verder heb ik een Phone-stress. Gelukkig.
| 08:04 |
Ik heb geen stress ervan, maar dat ding zit nu eenmaal in de huidige maatschappij ingeburgerd. Ik kan me wel enorm ergeren aan mensen die in gezelschap steeds in hun telefoon zitten. Als ik bezoek heb of zelf ergens ben, zit hij altijd in mijn tas. Hij ligt wel naast mijn bed, maar dat is meer om bereikbaar te zijn bij calamiteiten. Dus als er iets met mijn ouders of kinderen zou gebeuren. Mobiele gegevens en wifi staat dan uit, dus alleen bereikbaar voor telefoontjes of smsjes.
| 07:38 |
Zo gebruik ik mijn telefoon ook
| 17:04 |
Ik zet mijn wekker niet. Neem.hem niet mee als ik wegga en gebruik hem wel veel. Voor alles dus ook yoors en typen.
| 06:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen