Hond aan tafel

Hond aan tafel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op een terras zit een stel met hun hond. Zij zitten aan een tafeltje. Ook de hond zit aan het tafeltje, met zijn kont op het kussentje dat op de stoel ligt.

De mevrouw heeft koffie met slagroom besteld. Met een klein lepeltje schept zij steeds wat slagroom van de koffie om de hond dat te voeren.

Dat gaat minder goed dan verwacht. De hond wil of geen slagroom of geen slagroom van het lepeltje eten. Hij draait zijn kop steeds van haar weg. De slagroom valt op het kussentje net naast de hond (deze hoeft de slagroom niet, want het blijft liggen).

De mevrouw ziet mij kijken en verwoed begint zij de slagroom in het zitkussen te wrijven. Het kussen waar straks een andere klant op mag zitten... het kussen van hondenkont en slagroom vet.

Ik ben benieuwd of mijn hond ook op een stoel aan tafel mag zitten als ik die mee neem.

help

Afbeelding dierenartsenvandevelde.be / siverware dog stock photo's & - images. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit is wel een heel bijzondere vorm van de hond 'uitlaten'.  Dat deze ambiance dat goedkeurde! Het is  net wat je zegt ... straks moet er weer een menselijke derriere op zitten. Afgezien van het feit dat het een hond is, die behoort niet aan een tafel te zitten en zo (menselijk) gevoerd te worden.  Wij hebben meer dan 30 jaar honden gehad, als lid van het gezin. Ze gingen ook gewoon mee, maar wel onder de tafel. 
| 15:44 |
Ja, dat is niet zoals 't hoort inderdaad. Maar ik probeer niet meer zo op anderen te letten, scheelt een hoop ergernis.
Met de nadruk op probeer hoor; Sommige dingen vallen je idd. gewoon echt op, haha!
| 15:20 |
Mensen doen soms net of hun hond een mens is
| 14:46 |
Vreselijk. Goed dat jij je liet zien.
| 12:49 |
Nou ja. Goed voor je dier zijn oke. Maar dit is overdreven. Ik hoop niet dat de volgende klant last heeft gehad van een slagroom/hondenkont kussen. Ik ga je volgen 
| 10:33 |
Ik volg jou ook
| 21:05 |
Tja wat zal ik zeggen. Ik denk dat ik mijn hond ook maar eens mee neem en op een stoel zeg (herder) kijken of het dan ook mag. Maar persoonlijk vind ik het niet kunnen vooral niet omdat zoals nu ook geknoeid word en zoals eerder al gezegd de volgende klant mag er dan weer op zitten. Je zal maar een witte broek aan hebben, lekker vol hondenharen en slagroom. 
| 09:10 |
Ik denk er ook over.. de nieuwe hondenuitlaatplaats
| 09:12 |
hahaha das nog helemaal niet zo'n gek idee. Gewoon met een heel stel honden het terras opgaan
| 10:35 |
ik hoop dat dat kussen wel gewassen wordt of iig omgedraaid voor nieuwe klant
| 13:37 |
Ik denk het niet
| 22:12 |
Wanneer wij de hondjes mee gaan naar een terras met mooi weer, zitten zij op de rollator, en soms vinden ze slagroom erg lekker maar willen zij niet is het ook goed.. 
| 10:24 |
Als wij op een terras zitten, ligt onze hond netjes naast ons of onder de tafel. Het is een hond, geen mens. Hij hoort bij ons en is er ook heel graag bij, maar er zijn voor ons grenzen. Bovendien is slagroom volgens mij echt niet gezond voor een hond.
| 09:59 |
Persoonlijk vindt ik dit niet kunnen. Thuis mag je je hond laten zitten waar je wilt, maar op een terras of waar dan ook niet. Wat je zegt, hondenkont en slagroom op het kussentje............. Het restaurant zou daar ook iets van moeten zeggen is mijn mening. Mijn hond blijft op de grond, dat moet hij thuis ook overigens. 
| 09:32 |
Het vermenselijken van je huisdier. Onze vorige kat was een echte buiten kat. Belde de buren aan dat de kat nog buiten liep. Later haalden ze hem binnen in hun huis. Zo vervelend. 
| 06:06 |
En ook voeren?
| 08:29 |
' Het kussen waar straks een andere klant op mag zitten... het kussen van hondenkont en slagroom vet.'

En het lepeltje waar de hond aan heeft gelikt, gaat zeker ook in dezelfde vaatwasser met ander eetgerei?
Als je daar als klant niet van gediend bent, kun je in NL en BE blijkbaar alleen nog maar uit eten in restaurants van moslims.
| 04:47 |
Ik las dat het in Duitsland ook mag. Of het bij ons echt mag weet ik niet. Brutaal zijn scheelt. Wel raar dat mensenhaar in eten niet mag maar dierenhaar enz is geen probleem.
| 08:31 |
Van Dld verbaast het mij niet, trouwens van geen enkel land in West- Europa, in het bijzonder de landen ten noorden van de knoflookgrens.
In die landen kom ik sowieso niet, ook in NL zo min mogelijk (laatste keer 6 jaar geleden): alleen voor onvermijdelijk familiebezoek. Liever geef ik het geld voor de tickets aan mijn dochter en gezin, om ons te bezoeken. Zodra het laatste (klein)kind daar weg is, helemaal nooit meer en niet alleen maar vanwege de terrasstoelen waar  mogelijk zojuist een hond op heeft gezeten.

'...raar dat mensenhaar in eten niet mag maar dierenhaar enz is geen probleem.' ??

Weet je dat eerste wel zeker? Het zou mij niet eens verbazen als ze een mensenhaar er ter plekke uitvissen en verwachten dat je  dan smakelijk verder eet😱
| 18:12 |
Mijn hond zit ook op stoelen en zetels ed. Op een terrasje zouden we dat ook doen maar hij zou geen slagroom krijgen. 
| 01:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen