×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Even voorstellen: Herman en Reini Esselink

Even voorstellen: Herman en Reini Esselink


Herman & Reini Esselink zijn sinds 2017 aangesloten bij Huizen van Zegen en ontvangt u graag in de regio Heerde.

Herman Esselink is mijn naam, ik ben een rasechte Heerdernaar, geboren in 1953, in 1975 getrouwd met mijn vrouw Reini. We zijn gezegend met twee zonen die inmiddels getrouwd zijn, waardoor we 5 kleinkinderen mogen hebben.

Sinds het ontstaan van de Schaapspoort in 2011 zijn we als voorgangersechtpaar met vreugde betrokken bij evangelie gemeente De Schaapspoort.
Ik ben op 40 jarige leeftijd door de liefde van Jezus, na een turbulent leven radicaal tot geloof gekomen. Alles werd daardoor echt anders in ons leven.

Deze vonk sloeg ook over op mijn vrouw en beide kinderen, waardoor we door Gods genade mogen zeggen “Ik en mijn huisgezin zullen de Heer dienen”.
Hij heeft mij een hart gegeven, een roeping, voor mensen die deze genade en liefde van Christus nog niet kennen.

De tekst die ons raakte staat in Lucas 14:23 “Ga naar de wegen de akkers buiten de stad en nodig iedereen met klem uit, want Mijn huis moet vol zijn”.
We zijn dankbaar voor alle zegeningen, waarin de Heer ons heeft voorzien, waardoor we nu een jonge, groeiende en bloeiende gemeente mogen zijn.

Onze missie is dan ook mensen in onze prachtige dorpen in aanraking te brengen met de liefdevolle genade van de Here Jezus Christus.
Het evangelie betekent goed nieuws, de blijde boodschap, en daar willen we als gemeente helemaal niets van af doen.
Roland van der Straaten
Beste Herman en Reini, Fijn dat jullie, door er te willen zijn voor anderen, een Huis van Zegen mogen zijn.   Graag, en in overleg met Peter den Harder, sluit ik me achter jullie aan in de groeiende rij van Huizen van Zegen.  Om samen met velen in heel het land Huizen van Zegen te zijn en met wie dat wil deze op te richten in stad en land.  Wij stappen in Boskoop over van de benaming Huizen van Vrede naar Huizen van Zegen en zullen ons best blijven doen om de Vrede te bevorderen onder alle mensen door Hem Die Zei; IK ben uw Vrede.  Mijn Vrede geef IK u.  Als u tot Mij nadert, Nader IK tot u.  Laten we met elkaar, vanuit vele Huizen van Zegen, uitgaan om het Koninkrijk van God gestalte te geven in ons doen, en in ons laten.  Tot Zegen van velen. Het ga u goed. Tot ziens. 
24-07-2018 14:14
24-07-2018 14:14 • Reageer