Tweede hands in 't Gooi


Gisteren zei ik tegen mijn puber...we gaan even een dagje naar 't Gooi. Ik had wat in mijn gedachten om mijn logeerkamer (waar ik straks na de operatie moet slapen ivm begaande grond) op te pimpen. En waar moet je dan naartoe? Ik dacht meteen aan de second hand, Tweede hands, Tweede ronde of kringloop winkels. Ik merk dat de namen nog wel eens verschillen qua regio. Ik zeg: haar in de krul en even een botox in mijn voorhoofd 😂😂.Om 10 uur reden we weg. Sodeju...er staan zelfs gewoon dure auto's voor die winkels.Ze zullen vast iets afgeven, dacht ik nog. Maar nee hoor, deze mensen waren net als ik ook op zoek...met een winkelkar. Mijn eerste prioriteit was een buddha..Laat die er ook nog staan. Hij keek me zo aan. Die is voor mij. We hebben aardig gescoord. En zijn in Blaricum nog bij een BNer 😉koffie wezen drinken met een gebakje.

Nog even langs de "huisjes"wezen rijden. En mijn dochter maar even verteld dat als ze ooit gaat stappen dat maar in het Gooi moet doen. Mama heeft tenslotte iets verkeerds gedaan🤪

Koop jij wel eens 2e hands?