×

Yoors


Inloggen
×

Yoors












#

0 volgers
notifications_noneadd
Geen contact

Geen contact


Ken je dat gevoel van het nergens bij horen. Je nergens thuis voelen, niet in een groep. niet bij een kerk of bij een cult. Niet bij een familie, omdat ze er niet meer zijn of afstand. Niet bij een vriendinnen groep omdat je geen vrienden hebt


Ze zijn ook zo raar die vrouwen en/of mannen. Met hun tasjes en schoenen.
Of een sociale interactie waar ik geen kaas van heb gegeten. Of de zenders die ze kijken op tv, of de bladen die ze lezen. 
Lekker laten leven hoor, geen probleem.
Het zijn alleen zulke rare wezens die vrouwen of mannen

Ondertussen maar alleen.
Alleen met al mijn hobby's: tv,boek,computer en eten .

Samen met mijn grote liefde, samen in ons huisje waar we een wondertje in mochten verwelkomen. 
Samen z'n drietjes, misschien toch niet zo alleen





Karin van der Straaten
en misschien is het wel de meoite waard om die vreemde wezens eens wat beter te gaan leren kennen t kan maar zo zijn dat zij zich ent zo als jou voelen en ook graag ergens anders bij horen of ze zijn zo anders dan je denkt
31-01-2017 12:31
31-01-2017 12:31 • Reageer
Piteke van der Meulen
Ik denk dat er heel wat meer mensen zijn die dit zullen begrijpen
20-01-2017 17:00
20-01-2017 17:00 • Reageer
WietsLife
Wat mooi geschreven, en zo herkenbaar. Ik heb niet veel mensen om mij heen, voel me niet thuis in alle ''groepjes''. Ik hou niet van shoppen, schoenen, tassen etc. Laat mij maar lekker op de bank zitten met mijn vriend, die mij wel begrijpt, en samen series kijken, gamen en lekker eten! Misschien moet ik er een boek over schrijven, al ben jij de enige die het leest en zal begrijpen. Of zouden er stiekem heel veel mensen zijn die zich voelen alsof ze nergens thuishoren? Liefs!
20-01-2017 15:50
20-01-2017 15:50 • 1 reactie • Reageer
Edna Allie poeh
Ik zou zeker weten jou boek lezen en samen met je meeleven zo zijn wij ook een beetje saampjes xxx
20-01-2017 16:54
20-01-2017 16:54 • Reageer