Dank u wel God voor dit mooie bericht!

Dank u wel God voor dit mooie bericht!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Beste lezers,


Ik zal even bij het begin beginnen zodat jullie het begrijpen. Ik heb veel medicijnen moet slikken of via infuus gehad voor mijn oog. Op een gegeven moment kon mijn lever het niet meer verdragen en waren mijn leverwaardes veel te hoog. Allerlei onderzoeken gehad en inderdaad waren de medicijnen de oorzaak ervan. De artsen hadden best wel veel zorgen of het nog wel goed zal komen met mijn lever. Net kreeg ik een arts aan de telefoon en ik kan het nog niet helemaal geloven maar mijn lever is weer helemaal goed. Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar. Gelukkig weer een zorg minder. Het blijft natuurlijk wel spannend of mijn leverwaarde goed blijft. Ik zal dan ook veel moeten blijven bloedprikken. Maar voor nu ben ik God erg dankbaar dat mijn lever weer helemaal herstelt is.

Gebed:
Willen jullie nog wel blijven bidden dat mijn leverwaarde goed mag blijven? Volgende week mag ik starten met een nieuw medicijn voor mijn oog willen jullie bidden dat het medicijn aan mag slaan, maar ook dat mijn lever het aankan. Dank jullie wel!

God bless you!

Eline

PS Ik ben nog bezig met mijn volgende blog maar dit is even een update.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is geweldig nieuws, prijs De Here, wij hebben een liefdevolle Hemelse Vader.. Blijven voor je bidden
| 00:40 |
Dankje wel :)
| 17:54 |
Wat goed nieuws Eline
| 18:54 |
Dankje wel :)
| 17:54 |
Hey, dat is goed nieuws, dankbaar :-)
| 18:37 |
Dankje wel :)
| 17:54 |
:))
| 18:07 |
Goed van jou dat je om gebed vraagt ik zal voor je bidden
| 18:31 |
Dankje wel :)
| 17:55 |
wauw super nieuws
| 18:18 |
Yess :)
| 17:55 |
Dit is heel goed nieuws voor je.
| 18:11 |
Jaazekerr :)
| 17:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen