FutureAdPro-Uitbetalingsbewijs

FutureAdPro-Uitbetalingsbewijs


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al een tijdje ben ik aan het sparen met FutureAdPro en heb al 51 actieve AdPacks. Deze Adpacks geven mij elke dag rond de 25 dollar en daardoor kan ik om de dag een nieuwe AdPack kopen. 

Nu heb ik genoeg bij elkaar gespaard om af en toe een uitbetaling via Neteller te laten doen. Neteller is een soort van PayPal waar je je geld op kan laten storten en dan op je bank kan laten uitbetalen. 

Hieronder zie je het bewijs dat ik van FutureNet (FutureAdPro) een uitbetaling heb ontvangen op mijn Netelller account.

(Als deze link het niet doet, kopieer en plak deze dan in je browser)


Hieronder zie je mijn FutureAdPro account met de 51 actieve adpacks. Ik heb op dit moment 30,43 dollar op mijn account staan en ik kan morgen weer een nieuwe adpack erbij kopen. Voor iedere 50 dollar adpack die je koopt krijg je uiteindelijk 60 dollar weer terug. Iedere 30 minuten zie je dat je balans meer is geworden. De winsten die FutureNet maakt met hun vele producten, worden onder de leden uitbetaald. 


Als je ook een gratis account wilt kun je je via mij inschrijven en dan kan ik je helpen om dit ook te bereiken.

(Als deze link het niet doet, kopieer en plak deze dan in je browser)


Hierboven zie je een aantal payouts (uitbetalingen) die ik al heb laten doen. Je kunt op vele manieren laten uitbetalen zoals via Neteller maar ook via Bitcoins, CoinDeal maar ook via de bank. Het gaat allemaal heel snel omdat ze veel mensen in dienst hebben die voor je klaar staan. Als je vragen hebt worden deze ook altijd heel snel beantwoord.

(Als deze link het niet doet, kopieer en plak deze dan in je browser)
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zie een bedrag van 43,50 en een bedrag van 34,81.  Is dat laatste bedrag het daadwerkelijke bedrag wat je bijgeschreven krijgt, of lees ik het verkeerd?
| 00:20 |
Ik kreeg hier 43,50 Dollar op mijn Neteller account bijgeschreven en dit staat gelijk aan 34,80 Euro. Neteller zet het USD/Dollar bedrag automatisch om naar Euro. Maar de bedragen zijn tegenwoordig wel iets hoger die ik opneem :)
| 13:56 |
Ah jaaa, ik had niet door dat het al omgerekend was ;) Ik ben pas begonnen en ik dacht heel even dat Neteller ontzettend veel kosten om het uit te keren, nog geen ervaring mee.  Ik probeer het een jaar lang te laten staan en bij te spekken.Toen ik de eindberekening zag viel mijn mond zowat open. And this is just the beginning.......😄😄
| 16:47 |
Aan het begin was ik ook vooral aan het sparen maar nu haal ik er regelmatig geld uit en dat loopt nu aardig op. Wel gaaf! Via Neteller moet je wel een fee betalen en bij FutureAdPro ook maar omdat het gratis geld is vind ik dat niet erg :) Ik vind Neteller wel het makkelijkste op dit moment en als het goed is moet je straks ook weer direct op je bankrekening kunnen laten uitbetalen maar die staat er nog niet tussen. Als je mensen onder je hebt gaat het sparen trouwens ook een stuk sneller! Succes!
| 17:44 |
Hoelang heeft het geduurd, voordat je je uitbetaling via neteller ontving?
| 14:02 |
Als je doordeweeks een uitbetaling aanvraagt bij FutureAdPro dan staat het de volgende werkdag al op je Neteller account. En bij Neteller duurt het ook maar een werkdag voor het op de bank staat. Tenminste zo gaat het bij mij de hele tijd. Het gaat echt snel. 
| 20:36 |
Mmm, het klinkt voor mij allemaal best ingewikkeld... 😨 Misschien valt het mee?
| 00:19 |
Aan het begin moet je misschien wat dingen opzetten en regelen maar dat heb je heel snel gedaan en als het eenmaal loopt hoef je er maar 5 tot 10 minuten per dag aan te besteden. Dus dat is echt de moeite waard ☺️
| 11:34 |
O, dat geloof ik ook wel maar dingen leren is voor mij best moeilijk met m'n ADD. Maar ik ga er eens naar kijken, dank je wel! 👍😊
| 22:47 |
Leuk om dit te lezen, ik ben net begonnen en vind het super leuk! 
| 16:33 |
Oke beter! Heel veel succes met sparen! Het kan echt je leven veranderen als je eenmaal kan laten uitbetalen. 
| 13:08 |
Goed bezig!! Ik zit nog lang niet op de 50 adpacks maar het wordt wel steeds leuker nu je het echt ziet groeien!
Is het ook zo dat adpacks vervallen na een uitbetaling?
| 09:30 |
Dankje! Bij mij gaat het nu ook wel sneller omdat een meneer onder mij veel investeerd waardoor ik veel commissies krijg en daarvan ook weer kan investeren en groeien! Dan schiet het lekker op! Ja adpacks vervallen inderdaad als je alle winst ontvangen hebt. Stel je koopt de 50 dollar adpack en hiervoor krijg je 60 dollar uiteindelijk terug. Dit duurt rond de 140 a 160 dagen. Daarna vervalt die omdat je alles al ontvangen hebt. De 10 dollar adpack word 12 dollar maar deze gaan niet zo snel en koop ik niet meer. De 50 dollar adpacks gaan super snel!
| 12:00 |
Zo dat gaat lekker. Ik zit nu op 31 packs. :-) op naar de 50 dus, waarbij ik elke 2 dagen een pack kan kopen. :-)
| 18:59 |
Ja dat gaat lekker! Bij jouw ook lees ik :) Op naar de 100 packs!
| 14:39 |
Jazeker!!
| 16:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen