FutureAdPro-Uitbetalingsbewijs

FutureAdPro-Uitbetalingsbewijs


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al een tijdje ben ik aan het sparen met FutureAdPro en heb al 51 actieve AdPacks. Deze Adpacks geven mij elke dag rond de 25 dollar en daardoor kan ik om de dag een nieuwe AdPack kopen. 

Nu heb ik genoeg bij elkaar gespaard om af en toe een uitbetaling via Neteller te laten doen. Neteller is een soort van PayPal waar je je geld op kan laten storten en dan op je bank kan laten uitbetalen. 

Hieronder zie je het bewijs dat ik van FutureNet (FutureAdPro) een uitbetaling heb ontvangen op mijn Netelller account.


Hieronder zie je mijn FutureAdPro account met de 51 actieve adpacks. Ik heb op dit moment 30,43 dollar op mijn account staan en ik kan morgen weer een nieuwe adpack erbij kopen. Voor iedere 50 dollar adpack die je koopt krijg je uiteindelijk 60 dollar weer terug. Iedere 30 minuten zie je dat je balans meer is geworden. De winsten die FutureNet maakt met hun vele producten, worden onder de leden uitbetaald. 


Als je ook een gratis account wilt kun je je via mij inschrijven en dan kan ik je helpen om dit ook te bereiken.


Hierboven zie je een aantal payouts (uitbetalingen) die ik al heb laten doen. Je kunt op vele manieren laten uitbetalen zoals via Neteller maar ook via Bitcoins, CoinDeal maar ook via de bank. Het gaat allemaal heel snel omdat ze veel mensen in dienst hebben die voor je klaar staan. Als je vragen hebt worden deze ook altijd heel snel beantwoord.
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo dat gaat lekker. Ik zit nu op 31 packs. :-) op naar de 50 dus, waarbij ik elke 2 dagen een pack kan kopen. :-)
| 18:59 |
Ja dat gaat lekker! Bij jouw ook lees ik :) Op naar de 100 packs!
| 14:39 |
Jazeker!!
| 16:06 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen