MannaBase voor een GRATIS Basisinkomen

MannaBase voor een GRATIS Basisinkomen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mannabase is een online platform voor s'wereld eerste cryptocurrency Basisinkomen. Deze site kwam ik tegen op Twitter en wilde ik beter leren kennen! Zij zorgen voor een basisinkomen voor iedereen die zich gratis aanmeld. 

Schrijf je gratis in via deze link:  https://www.mannabase.com/?ref=b35a6291ab


Iedere week krijg je een uitbetaling en hieronder zie je dat er 23,63574 is bijgeschreven op mijn account. Eén Manna is op dit moment 0,0115 Dollar waard.


Het enige wat je hoeft te doen is je gratis inschrijven via onderstaande link. Vervolgens bevestig je je mail adres en kun je inloggen op de site. Let op dat je nog even je UBI signup status op actief zet, anders krijg je bij de volgende uitbetaling geen geld. Links bovenin je account dashboard zie je dat je deze kunt activeren.

Schrijf je gratis in via deze link:  https://www.mannabase.com/?ref=b35a6291ab


Hierdoor help je mij en jezelf! Als je zelf nu ook weer mensen vind die zich ook willen inschrijven krijg je per week een hoger bedrag uitbetaald. In eerste instantie is het nog geen dollar wat je ontvangt maar hoe meer mensen die je inschrijft, hoe meer je krijgt.

Op hun Facebook site zag ik reacties staan van mensen die al 5 dollar hadden ontvangen. Het is gratis en je hoeft niks te investeren dus waar wacht je nog op :)

Schrijf je gratis in via deze link:   https://www.mannabase.com/?ref=b35a6291ab


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb je je inmiddels al uit.kunnen laten betalen?
| 14:28 |
Nee maar het is ook nog maar heel weinig. De site is pas nieuw en ze veranderen af en toe ook weer iets. Ik moet ook even kijken hoe ik zou moeten laten uitbetalen. Dat kan ik zo gauw niet vinden haha. Veel dingen staan nog in BETA versie. Dus dat komt nog denk ik...
| 16:30 |
Heb me eigen aangemeld, ben benieuwd
| 15:34 |
Mijn link is trouwens www.mannabase.com/?ref=8e150811d3
Ik zal zelf ook even iets op de blog zetten en op Facebook enz.
| 16:34 |
Oke goed bezig! Ik zag inderdaad dat iemand zich had aangemeld. Staat je UBI Signup Status op approved? 15 Maart is namelijk de eerste uitbetaling. Het zal nog niet veel zijn maar als er veel mensen via jouw inschrijven word het misschien wel veel. Ben benieuwd :) Succes!
| 10:25 |
Ja, mijn UBI Signup Status staat op approved.
Het zal mij benieuwen hoeveel ik dan ga krijgen, ook al is het niet veel, alle beetje is mooi mee genomen.
| 12:13 |
Ik had begrepen dat als je nog niemand onder je hebt ingeschreven dat je dan niet meer als één dollar krijgt maar zodra je dus meer mensen hebt, krijg je meer maar ik wil het eerst nog zien en dan geloven ;)
| 14:24 |
Ik heb gekeken, maar helaas heb ik NIKS ontvangen en mijn dochter heeft zich via mij aangemeld en ook zij heeft helemaal NIKS ontvangen.
Jammer, dus ben bang dat dit toch ook een SCAM is :-(
| 13:47 |
Ik kijk net op de site en ik heb net 23 zoveel Manna ontvangen hoor. Misschien moet je even opnieuw inloggen :)
| 14:01 |
Ja nu wel, dus toch voortaan maar een kwestie van geduld hebben, hahaha.
Ik heb 29.544675 manna gekregen en mijn dochter heeft 17.726805 manna gekregen.
En nu maar lekker sparen en even uitzoeken vanaf wanneer ze uitbetalen en hoe enz.
Maar dank je wel!
| 14:11 |
Ik heb in dit artikel even een printscreen toegevoegd met het bedrag wat ik net ontvangen heb. Hopelijk hebben jij en je dochter net ook iets ontvangen!
| 14:09 |
Zoals ik hierboven al schreef, m'n dochter en ik hebben nu ook ontvangen. Kwestie van geduld hebben dus, hahaha.
| 14:34 |
Gelukkig maar. Leuk! Ik ben ook wel benieuwd hoe dit gaat lopen... Succes in ieder geval!
| 14:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen