PaidVerts Update 05-06-2017

PaidVerts Update 05-06-2017


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ziet er wel weer leuk uit, al die kleine bedragen bij elkaar! Ik heb zelf wel een bedrag ingelegd om mee te beginnen maar dit is zeker niet nodig. Door BAP punten te sparen kun je steeds hogerop komen.

Voor meer informatie en het hele verhaal klik hier.

Om je direct gratis aan te melden klik je hier.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben benieuwd of het je goed beloont, ik hoop dat je ons op de hoogte zal houden!
| 03:34 |
Ik moet zeggen, PaidVerts valt op dit moment wat tegen. Ik heb rond de 524000 BAP punten en krijg per dag maar zo'n 30 cent :/ Toen het net bestond maakte ze blijkbaar meer winst zodat je meer voor je punten kreeg maar nu maken ze per dag een stuk minder winst waardoor het niet veel is. Ik blijf wel doorsparen maar ik zou er niet aan beginnen als ik jou was. Dan gaat FutureAdPro een stuk beter!
| 11:22 |
Ooo das goed om te weten! Ik heb me onlangs aangemeld op future pro maar ik begrijp het niet helemaal, ik zal nog eens jouw blog erover bekijken! Ik heb ook een blog geschreven over gratis wat extra euro's verdienen: www.yoo.rs/a-vandenbrink/blog/mijn-eerste-ervaring-met-roamler-1505388281.html?Ysid=84337
| 11:44 |
Als je vragen hebt over FutureAdPro wil ik je best helpen. Ik zal je blog even bekijken. Thanks
| 11:52 |
Leuk dat je het hier deelt. Fijne dag. Geniet van het mooie weer.
| 15:42 |
Ja dit is echt een leuke site! Ja het was hier vandaag ook warm. 34 graden :) Een beetje te warm... Jij ook een mooie dag! Groetjes
| 20:29 |
Heel fijn dat dit een leuke site is. Ja het was warm bij jullie heb ik gezien op tv. Maar nu vandaag is het toch veel minder als ik het goed gezien heb op tv. Fijne dag, Geniet. Bijna weekend. Groetjes
| 10:13 |
Gelukkig is het ietsje minder inderdaad. Als we maar geen bosbranden krijgen zoals in Portugal. Fijn weekend alvast!
| 12:09 |
Ja bosbranden altijd heel erg en eng. Ik hoop het ook niet en ook niet hier.
| 13:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen