×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
10 dingen die ik nog nooit heb gegeten


Wat lust jij?

Toen ik als klein meisje bij de schoolarts kwam stelde hij mij de vraag of ik wilde vertellen wat ik graag at. Mijn antwoord was: 'je kan beter vragen wat ik niet lust.' Dat mocht ik vertellen en ik vertelde hem dat ik alles at. Nou kom ik uit een tijd dat eten nog niet zo gecompliceerd was. Het was ook nog niet overal te pas en te onpas te koop. Afhalen bij de Chinees en een patatje halen waren wel de uitzonderlijkste dingen uit die tijd. En dan niet 3 keer per maand of zo. Denk eerder aan 1 keer per maand. De gewone Hollandse pot stond steevast op tafel. Later kwamen daar de wonderpakjes bij van de Unilever. Tjonge wat een verrijking. Dat werd destijds gedacht. Maar met de kennis van nu is dat natuurlijk niet zo.

Ik at echt alles, van haring, tot erwtensoep en gebakken bloedworst. Heerlijk. In de dagen dat ik als kok werkte proefde ik 's morgens vroeg met gemak of de soep op smaak was.

Andere tijden

De tijden veranderen heel snel. Soms heb ik echt het idee dat het assortiment in een supermarkt binnen een maand wijzigt. Er zijn nieuwe producten bijgekomen of verwijderd. Ik denk dat ik van het assortiment nog geen 5% gebruik. Misschien zelfs minder aangezien ik vaak dezelfde producten gebruik.

10 dingen die ik nog nooit heb gegeten

Hieronder een opsomming van 10 dingen die ik nog nooit heb gegeten. En ook nooit zal eten.

  1. Joppie saus
  2. Oreo koekjes
  3. Marshmallows in hete chocolade
  4. spuitslagroom
  5. Insecten gegeten - behalve dan de schildluis op roze koeken maar dat is onbewust
  6. all you can eat sushi
  7. struisvogelvlees
  8. krokodil
  9. KFC ben ik nog nooit geweest
  10. Tacobell heb ik ook nog nooit iets van gegeten.

Het vreemdste wat ik wel heb gegeten

Ooit heb ik Koreaans gegeten. En het vreemdste wat ik daar heb gegeten was kwal. Wat ik me kan herinneren was dat het gewoon vreselijk heet was. Zo heet dat het bijna niet binnen te houden was. Wel gedaan natuurlijk. Maar ik zou het nooit meer eten.

Wat heb jij nog nooit gegeten?

Wat heb jij nog nooit gegeten en zou je het willen eten?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts