50 cent

50 cent


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Genaaid voor 50 cent

Inderdaad je leest het goed. Genaaid voor 50 cent.

Hoe kom ik hierop? Simpel door een gebeurtenis van afgelopen week. Het is namelijk waar gebeurd.

Afgelopen maandag ging ik boodschappen doen. Zoals altijd loop ik eerst naar de pinautomaat. Inderdaad: ik ben voorstander van handje contantje. Ik was al langs de Lidl gelopen en zag dat de winkelwagentjes op waren. Er stond een vrouw te wachten tot een klant naar buiten kwam zodat zij het karretje kon overnemen.

Echter, terwijl ik naar de flappentap liep zag ik een dame met een kind én een karretje van de Lidl. De vrouw tilde haar dochter uit het wagentje en zette haar op de straat. Aangekomen bij het stel vroeg ik of ik zij het wagentje nog nodig had. Haar antwoord was nee, waarop ik voorstelde dat ik het gelijk meenam. Dat vond ze goed en vroeg om 50 cent. Waarop ik zei, dat er geen muntje in zat. Maar ze mocht van mij best een 50 cent krijgen. Tenslotte had zij 50 cent betaald aan een dame waarvan zij het wagentje had overgenomen.

Dat weigerde ze. Omdat ze dat niet eerlijk vond. Dus ik zei: 'dan ben je genaaid voor 50 cent. Wat triest zeg.' Dat vond zij ook.
Ik liep weg en hoorde keihard dag roepen. Natuurlijk draaide ik mijn hoofd om, stond dat meisje naar mij te zwaaien en kreeg ik luchtkusje. Hoe schattig is dat? Hopelijk wordt zij niet nooit genaaid voor slechts 50 cent.

Bah.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat erg hoor. 
| 10:59 |
Vind ik ook. 
| 12:18 |
Dat is heel triest! Heb ik gehad bij een tuincentrum. In die karretjes moest ook 50 cent. Sta ik even naar planten te kijken, draai me om, weg karretje! Heel zielig is dat!
| 01:10 |
Joh, dat is nog triester zeg. Bah. 
| 12:56 |
Ja, ergens kun je d'r om lachen maar ook bijna van huilen!
| 13:52 |
Ja. Het gaat altijd om vertrouwen vind ik. Dat wordt geschaad. 
| 13:56 |
Dat is ook zo. Helaas moet je er vanuit gaan dat in winkels, op straat etc. altijd mensen zijn die niet te vertrouwen zijn, zelfs voor 50 cent niet dus.
| 14:01 |
Eigenlijk is het gewoon heel triest
| 23:12 |
Zeker. 
| 12:57 |
Misselijke streek van degene die die dame 50cent afhandig had gemaakt. Hier zijn de karretjes met muntjes (nog) niet in omloop.
| 04:48 |
Hoop dat die karretjes er niet komen bij jou. 
| 08:06 |
Ik denk niet dat ik de invoering van die karretjes nog ga meemaken.
Karretjes gaan hier alleen buiten de supermarkt wanneer een medewerker de boodschappentassen naar iemands auto kart.
Of, zoals bij ons, naar de auto van het boodschappentransport:
Wij laten ons met boodschappen en al naar huis brengen tegen betaling van 15Ang= 7,50 euro (medewerker stapt ook uit bij ons huis en zet alle tassen netjes in de keuken)
| 15:27 |
Zo zeg. Dat is prachtige service. Oké je moet ervoor betalen, maar dan heb je ook wat. 
| 15:30 |
We doen dat 1x per maand bij de hypermarket, de kleinere inkopen zijn op loopafstand.
| 15:49 |
Dan heb je heel veel boodschappen. Hier zou je het kunnen laten bezorgen door AH. 
| 15:51 |
Die mogelijkheid is hier ook. Mijn tante bestelt haar boodschappen 1x per week telefonisch en laat ze gratis bezorgen.
| 16:05 |
Toch handig. Er kleeft één nadeel aan. Je ziet niet wat je koopt. Het blijft afwachten. Dat heb je niet zoals jij het doet. 
| 16:08 |
Dat klopt; ik zie graag wat ik koop.
Tante's huishoudster gaat voor de kleinere inkopen naar de supermarkt in het winkelcentrum (een wandeling van ca 10 minuten). Ze zou dan b.v. ook de wekelijkse boodschappen kunnen doen en zich thuis laten brengen.
Tante is te gierig om de transportkosten te betalen, vandaar!
| 19:20 |
Je tante is niet meer te veranderen. 
| 20:16 |
😱
| 20:30 |
Ken de truc vandaar veel wagens nu met beperking kilometers vanaf filiaal 
| 16:31 |
Klopt. 
| 16:39 |
Volgens mij gebeurt dat ook regelmatig met karretjes waar van die plastic muntjes inzitten
| 13:02 |
Echt erg. 
| 13:07 |
Als dit express is gebeurd, is het een lage streek. Maar het zou ook zomaar per ongeluk kunnen zijn. Soms doe ik boodschappen bij verschillende winkels. Het valt me op dat bij Lidl vaker losse karretjes staan. Meestal doe ik het losse karretje achteraf weer aansluiten. Een volgende klant zal dan toch een muntje moeten gebruiken.
| 11:40 |
Ik weet niet of het expres is gedaan. Alleen bij de Lidl gebruik ik een karretje. Bij de Jumbo doe ik het direct in mijn tas. Ze hebben zelfscan, zo handig. 
| 11:53 |
Bij de AH XL hebben ze ook zelfscan. Ik heb er nog nooit gebruik van gemaakt.
| 12:00 |
Ik vind het handig. En ook goed voor mijn budgetbeheersing. 
| 12:09 |
Ik kom daar zelden en haal er haast nooit veel. Dus het hoeft voor mij niet. Ik hoop niet dat kassabanen gaan verdwijnen.
| 12:15 |
Dat is dus mijn probleem. Omdat ik er niet vaak kom, ontdek ik producten waarvan ik direct denk - ff testen. Ka-ching… Denk niet dat de kassabanen verdwijnen. Bij de Jumbo moet ik met de zelfscan naar een kassa waar een kassière staat. 
| 12:43 |
Ah ok.
| 13:08 |
Inderdaad nogal triest om iemand zo te tillen.
| 09:53 |
Precies. 
| 10:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen