magazine elisabeth


Nieuwe special gemaakt

Zoals jullie weten maak ik soms een magazine. In het verleden heb ik zelfs een papieren magazine gehad, dat werd later een digitaal magazine. Want met weinig abonnees is een papieren magazine een kostbare zaak. Misschien als ik het had doorgezet, had het wellicht in de boekwinkels gelegen. Maar het is mij teveel - misschien en had gekund. 

Het is niet erg om dingen te ondernemen en ermee te stoppen. Ik heb veel over mijn eigen kunnen geleerd. Soms laat ik mezelf verbaast staan. 

Waarom deze special?

Vanaf maandag 11 maart is het de nationale week zonder vlees. Echte volgers van Lekkere recepten voor 2, weten dat ik regelmatig blogs plaats met recepten zonder vlees. Dus ik dacht, deze week is een mooie aanhaker. Het magazine staat op Issuu, zoals veel andere magazines van mij. Je kan het daar lezen. Er staan links in die aanklikbaar zijn. 

Klik hier voor de link naar Issuu

Of bekijk het magazine direct hier. Je ziet de navigatiepijlen, daarmee kan je bladeren. De linken zijn aanklikbaar en je landt direct op het recept van je keuze. 

Foto van de omslag