statistieken blogger


Van de week had ik ergens beloofd om een overzicht te plaatsen van mijn best bekeken blogs van de afgelopen maand. Vandaag ben ik aan de knutsel gegaan. 

Excel 

Ik ben geen grote kenner van excel. Ik fröbel wat aan. Probeer eens iets en verbaas mezelf zo nu en dan. 

Deze keer is er een soort van statistiek uitgekomen. Dit is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen. Eén keer per maand loop ik mijn blogs langs om de kijkcijfers in een spreadsheet te zetten. Ik geil niet op hoge kijkcijfers maar vind het wel leuk om progressie te zien. Als ik het maar 10 pageviews per maand die erbij komen. Ze komen erbij. En dat vind ik goed. Zolang ieder blog pageviews erbij krijgt, is het mij prima. Uiteindelijk halen ze weer een stap en komen er Yppies bij. Dat vind iedereen leuk. Want het betekend ook dat je gelezen wordt. Uiteindelijk is dat toch ook waarom je blogt. 

Afijn: ik hoop dat het duidelijk is. Zo mooi als Albert lukt mij niet. 

Hieronder staan de blogs. Misschien wil je ze nog eens bekijken.