Voorjaar- en Paasrecepten


Lang getwijfeld

In augustus vorig jaar plande ik een Yexit maar door een niet-verwijder-duiveltje, lukt dat niet. Nou dan niet dacht ik. En gisteren dacht ik, komaan laat ik weer eens kijken hoe het hier is. Een quickpost geplaatst en de hartverwarmende - welkom terug - reacties kwamen binnen. Vanmorgen een foto en nu alweer een blog.

Wat heb ik in die tussentijd gedaan?

Mijn eigen website opgezet. En met plezier en met een Pippie Langkous gevoel. Zo van ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan. Geen twijfel hierover dat het me niet ging lukken. De aanloop was wat onwennigheid. Maar verdomd, het is me gelukt. Deze oude knar is dus nog kras.


Video met foto's

De website is nog lang niet klaar en al helemaal niet af. Welke website is dat eigenlijk wel, vraag ik me af. Natuurlijk zijn er statische sites, maar die van mij is dat niet.

Op de video - die hiernaast staat - staan foto's van voorjaar- en Paasgerechten. Uiteraard vind je die recepten op mijn website.

Wat ga ik hier doen?

Daar heb ik eigenlijk geen idee over. Wel ben ik blij dat er Yoorsianen zijn die blij zijn dat ik weer actief ben.

Ik zie wel.

Afijn: wil je zien hoe mijn website eruit ziet? Dat kan niet meer. De website is verwijderd. Maar ik heb weer een nieuwe, met mijn nieuwe naam: Lekkerereceptenvoor2