Yoors Divers


De eerste editie

Hpj Goossens stuurde nog iets op om in het magazine te plaatsen. Dit was weer zo'n strakke actie (not) van Toos. Dit moest de afsluiter worden. En dat is hij geworden.

Gelukkig is Yoors Divers een digitaal magazine. Wil je het printen dan kan dat ook. Dat zie je vanzelf wanneer je op de link klikt die ik je later geef.

Ik vond het leuk om te doen en ja ik ga er zeker mee door. Je kan dus vast een blog insturen waarvan je vind dat het meer kijkers verdient. Om iedereen de kans te geven en het magazine niet te groot te laten worden, heb ik voor deze lay-out gekozen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat lezers op de button klikken.

Wanneer je op de link klikt, kom je op Issuu.com. Daar staat de publicatie. Issuu noem ik voor het gemak een YouTube voor tijdschriften, flyers, poster en boeken.

Onder mijn eigen account staan reeds 54 documenten en ze worden met de regelmaat van de klok gelezen. En ook regelmatig worden magazines bij anderen op hun stack gezet. Dit betekent dat het dan door anderen wordt gelezen.

Yoors Divers is misschien niet perfect. Het is in opbouwende fase. Ruimte voor verbetering is er altijd.

Full screen
Wanneer je op Issuu komt, heb je de mogelijkheid om het magazine te openen in full screen. Laat dat vooral niet achterwege, want het komt de leesbaarheid zeer ten goede kan ik verklappen.


Ik ga in mijn groep op Facebook het bestand ook uploaden. Natuurlijk hoop ik dat op zijn minst iedere Yoorsiaan die heb meegedaan, de link gaat delen waar dan ook. Dat hoeft wat mij betreft niet per se dit blog te zijn.

Ook hoop ik dat het magazine vaak wordt bekeken en dat het meehelpt om Yoors groter en nog bekender te maken.

Quote

Wanneer je op Issuu komt, heb je de mogelijkheid om het magazine te openen in full screen.

ElisabethsKitchen

Iedereen die heeft meegedaan: hartstikke bedankt voor jullie spontane inzendingen.

Link

En nu waar het om te doen was uiteindelijk: de link....

KLIK HIER OM HET MAGAZINE TE LEZEN.

En delen maar:


Lees meer