Elke's HomeMade Gifts

Elke's HomeMade Gifts


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja, en hier deel twee van mijn blog.

In een reactie van iemand las ik de vraag of ik kon vertellen hoe ik het deed. Het beschilderen van de veren. En als ik nu zeg met een kwast en verf klinkt dat zeker als een grap. Maar dat is het niet! Meer doe ik niet. Oh ja, wel met een extra portie geduld en uithoudingsvermogen. Soms heb ik die geduld niet. en dan denk ik: dit gaat hem niet worden vandaag!" En vlak voordat ik de prullenbak wil openen zie ik ineens dat het toch wel ergens op gaat lijken. Gewoon doorgaan dus.

Neem nou de ijsvogel. Die had ik al weg willen gooien maar was het gewoon vergeten. En een week later vond ik hem terug en ben er toch weer aan verder gegaan. En zie daar.....het is gelukt. :)

Maar soms krijg ik hele andere uitdagingen. Zoals van iemand wiens vogel gestolen werd en er alleen nog een paar veren van over bleven. Hele kleine, smalle veren. Of ik de Amerikaanse torenvalk erop kon schilderen. Eh.....nee. Dat zou  echt niet lukken. Maar omdat ik het zo sneu vond heb ik een oplossing voor de klant bedacht. Een grotere veer van een andere valk. Daar de kleine valk op geschilderd en diens kleine veren eraan vast gemaakt. Klant blij....ik ook happy.

Achter elke veer schuilt een verhaal. soms lief, zoals de papa die de babyvoetjes van zijn dochter op een veer wilde en die dan weer aan de mama van de baby cadeau gaf. Ahhhh....super lief.

Maar heel vaak maak ik veren met motieven die gewoon erg mooi zijn, en waar mensen van houden. Zoals de Adelaar. Ik vind het een machtig mooi beest en leuk om te schilderen.

Binnenkort zal ik op mijn Facebookpagina een veiling houden voor een beschilderde veer.

Welke? weet ik nog niet maar houd mijn pagina in de gaten. Anders ben je wellicht te laat.

Tot de volgende blog.

Liefs,

ElkeDe ijsvogel

De Amerikaanse torenvalk

De babyvoetjes

De adelaarBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik blijf het zo verschrikkelijk knap vinden....!
| 09:30 |
Haha. En ik blijf je maar bedanken!
| 15:02 |
Hm, zal ik het dan maar niet meer zeggen.... ;-) LOL!
| 15:10 |
Dank je wel Jolijn
| 09:05 |
Jeetje, echt een talent!
| 23:55 |
Wauw echt prachtig!
| 21:06 |
Dank je wel.
| 21:15 |
Wat origineel , nooit eerder gehoord of gezien
| 20:09 |
Dank je.
| 21:14 |
Waauw heel mooi!
| 18:39 |
Dank je Danielle
| 19:05 |
Dank je wel.
| 21:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen