Elke's HomeMade Gifts blog 4

Elke's HomeMade Gifts blog 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu met de veiling achter de rug heb ik weer tijd om hele leuke dingen te schilderen. Het was veel werk, overal reclame maken, Facebook up to dat houden. Contacten leggen. En op de dag van de veiling was het spannend. Tot het laatste moment. En de hoogste bieder heeft de veer inmiddels al ontvangen. Ze is happy, zeker omdat ze die aan iemand cadeau geeft die het in haar ogen erg verdient. Geweldig vind ik dat. Iets maken wat een ander vreugde geeft. Maar soms zit er ook een aangrijpend verhaal achter.

Ik ga er niet te veel over vertellen, het is tenslotte een persoonlijk verhaal. Alleen dat de klant mij vroeg iets te maken wat haar aan haar overleden man herinnert. En wat was het leuk om die veer te maken. Ik hou zelf ook van water en zee. Dus geen straf voor mij!

En nog de Ying-Yang wolf. Heel nieuw voor mij. Maar ik vind hem goed gelukt. Al zeg ik het zelf. Het leuke aan mijn hobby is, dat ik nooit weet wat op mijn pad komt. Dat maakt het leuk en spannend. Elke dag weer opnieuw. Het allerfijnste vind ik nog dat ik mezelf telkens blijf verrassen. Waar ik vroeger altijd dacht en zei: "oh nee, dat kan ik echt niet!".......denk ik nu steeds: "oké, ik ga ervoor. Gewoon proberen en dan zie ik het wel."

Een geweldig leer- en ontwikkelproces. Ook op mijn leeftijd. Haha.

Vind je het leuk om meer te zien? Neem dan een kijkje op mijn Facebookpagina.

https://www.facebook.com/elkeshomemadegifts/
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben ook nog niet zo lang bezig. En telkens leer je weer bij. Geduld en volharding. De ingrediënten.
| 21:36 |
Wauw, ik ben zelf pas begonnen met het schilderen op veren, heb nog heel veel te leren zie ik ;)
Prachtig gedaan hoor!
| 00:14 |
Ze zijn weer prachtig!!
| 15:57 |
| 17:46 |
Dat zoet er weer gaaf uit
| 15:31 |
Dank je wel Ancrea
| 22:04 |
Ik vind ze echt geweldig mooi en je leeftijd maakt helemaal niks uit. Ik ga ook weer iets nieuws proberen en dat is juist zo leuk aan hobby's. Steeds weer iets nieuws houdt het leuk en je bent sowieso nooit te oud om iets te leren ;)
| 20:55 |
Helemaal mee eens.
| 21:38 |
Zooo wat gaaf zeg!!
| 20:04 |
Dank je wel.
| 21:38 |
Ik vind ze geweldig, vooral die wolf vind ik prachtig
| 19:35 |
Dank je wel. Misschien vind je het ook leuk om mijn Facebookpagina te bekijken? En eventueel te liken?
www.facebook.com/elkeshomemadegifts/
| 21:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen