Elke's HomeMade Gifts blog 5

Elke's HomeMade Gifts blog 5


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het gaat hard, heel hard. Ik wilde met mijn hobby een beetje bekendheid. Daarvoor gebruik ik standaard Facebook. Voor mij een fijn en bekend medium. Maar oh, er is zo veel meer. En als je een beetje bekend wilt worden zou je meer social media kanalen moeten gebruiken. Nu krijg ik van de ene en ander goede tips. Maar daar moet ik dan weer induiken om het te leren kennen en gebruiken.

Maar ik wil ook zo graag creatief bezig zijn. En daar gaat het dan een beetje mis. De helft van de dag zit ik met mijn telefoon in de hand berichten te plaatsen, vragen van klanten te beantwoorden, voor mij nieuwe social media kanalen te doorworstelen. Dan heb ik nog een beetje tijd om te schilderen. Mijn man is gelukkig een hele geduldige!! Hij gunt me mijn tijd voor mezelf en zeurt niet als mijn telefoon de hele dag met mij bezig is. Ja, je leest het goed. Niet ik met mijn telefoon maar andersom! Ik heb het zelf zo gewild en er hard voor gewerkt. Maar soms......:)

Gelukkig komt de vakantie eraan. En aangezien we naar Schotland gaan en daar in de Highlands echt geen internetverbinding zal zijn, kan ik mijn telefoon in mijn tas laten zitten en 3 weken van de rust genieten en creatieve energie opdoen. Haha.

MAAR IK KLAAG NIET, HOOR!!!!!

Het is veel te leuk wat ik doe. En soms ontspringt aan mijn kwastje een leuk ontwerp waar ik dan weer heel blij van word.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel mooie veer
| 13:39 |
Dank je wel.
| 16:46 |
Herkenbaar. Die social media maken ons soms niet socialer... maar komt vast goed. Ook deze is weer prachtig!
| 19:42 |
Haha. Ja, wat een naam hè?! Social media. Meer asociaal media! Wel fijn dat het bestaat!
| 20:05 |
Ja, meestal wel ;-)
| 21:25 |
Ik herken het een beetje, maar wat maak je toch een pachtige dingen
| 10:31 |
Dank je Yvonne. Maar ja, zonder kunnen we ook niet meer, hè?!
| 20:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen