×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De echte wereld is eng... (BARF)

De echte wereld is eng... (BARF)


Zoals ik zeg, de echte wereld is eng.

Wat bedoel ik daar precies mee? De ECHTE wereld...
Ik slik al jaren antidepressiva, daarvan ga je in een roze wolk leven. Dat is mijn ervaring. Hoe ik hier achter gekomen ben? Dat zal ik vertellen.

Mijn meds waren op en zo vlak voor de feestdagen is dat vervelend, apotheek dicht, dokter thuis, noem maar op. Oke geen probleem, ik kan wel even zonder. Ik kan ook wel zonder maar als het effect van de meds afneemt ga je de echte wereld weer zien. Dan is de roze gloed er van af. Ik begin in eens weer in te zien hoeveel idioten en mafkezen er in de wereld leven, ik zal geen namen noemen om dit bericht neutraal te houden.

Het dringt weer diep tot me door hoeveel geweld er is en hoe veel van dat geweld zinloos is. Misschien klinkt ik als een ouwe zeur maar het doet me wel degelijk wat. Nu ook met al dat vuurwerk (ja het is 30 dec.) en mijn hond gaat over de rooie, arm ding. Dit zijn van die momenten waarop ik iedereen het liefst wil afschieten. (dat mag niet, dat weet ik) Ik heb zelf dan ook wel een hekel aan al die knallen enzo mja, ik kan het iets beter verdragen dan mijn puppekind.

Nu ik dus (tijdelijk) geen meds meer heb begin ik dus weer te zien dat de wereld waarin we leven keihard naar de klote aan het gaan is door mensen die zonder enig gezond verstand handelen. Het is waarschijnlijk al jaren zo en misschien kom ik nu op een leeftijd waar het belangrijker voor mij wordt maar dit gaat niet meer goed. Ik kan nog wel door ratelen over dit maar daar wordt niemand vrolijk van.

Fijne jaarwisseling ;)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties