×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Life-update: alles gaat beter... maar ook slechter.

Life-update: alles gaat beter... maar ook slechter.


hoi hoi iedereen,

Mijn vorige life-update klonk alles behalve goed maar deze gaat misschien net hetzelfde klinken. Ik geef wel toe dat het al iets beter met me gaat. Absoluut. Ook zijn de deel problemen verschoven. Op dit moment lig ik dus meer wakker van andere zaken.

Als eerste wil ik zeggen dat mijn relatie weer op de rails is. Alles is uitgepraat tussen ons en onze toekomst ziet er ook rooskleurig uit, oef! Qua vriendschappen is het niet persee verbeterd maar ik weet wel aan wie ik iets meer heb en aan wie niet. Op zich moet ik me daar niet echt op concentreren. Dus ik ga het ook gewoon naast me laten liggen.

Een vlak waar het wel heel slecht loopt is het werk.  Zoals sommige mensen weten doe ik op dit moment twee bijbaantjes. Eentje in een winkel en eentje in de horeca. Over die in de winkel heb ik absoluut niet te klagen. Daar heb ik geen problemen mee. Helaas is het in het baantje van de horeca wel wat anders. Voor morgen had ik een job maar ik ben weer maar eens afgebeld. Ik wil hen gerust geloven dat ze wat minder mensen nodig hadden maar helaas hoor ik dat smoesje te vaak. Op dit moment is er daar ook weinig werk en geraak ik niet aan werk vanwege hun favorietjes. Dit zijn diegene die familie en vrienden van hun zijn en overal voorrang hebben. Aangenaam is anders maar ik zal het maar moeten accepteren...

Ik ben sinds vrijdag terug van mijn vakantie en ik heb er echt super hard van genoten. Helaas komen aan alle goede liedjes een einde. Dus dinsdag start school, in mijn geval woensdag, terug en ik ben er niet klaar voor. Ik ben echt kapot en bang om  terug te starten... zoals jullie misschien ook al door hebben, zie ik het echt totaal niet meer zitten. Op zich is het niet vanwege mijn studiekeuze maar gewoon met het systeem en het belachelijk veel in mijn hoofd te moeten proppen. Ik voel me er absoluut niet gelukkig bij en ik weet ook niet wat te doen. Ik ga nu gewoon mijn best doen om zover mogelijk te komen.

Voor de rest gaat mijn leven wel ok. Niks speciaals aan de hand en voor de rest ook geen speciale vooruitzichten. Ik zal jullie wekelijks wat proberen op de hoogte te houden van wat er in mijn leven speelt. Hoe gaat het met jullie?

<3 Emma

2WereldenBlog
Kop op en ga ervoor! X
17-04-2017 18:18
17-04-2017 18:18 • 1 reactie • Reageer
Emma Cauwelaers
Ik ga men beste doen, deze woorden geven al vast een goed duwtje in de rug! X
17-04-2017 21:12
17-04-2017 21:12 • Reageer
TigerLily
Heel veel succes!
17-04-2017 18:17
17-04-2017 18:17 • 1 reactie • Reageer
Emma Cauwelaers
Dank je wel!
17-04-2017 21:12
17-04-2017 21:12 • Reageer
LWAlmanak
Veel succes met terug gaan naar school dan maar!
16-04-2017 23:56
16-04-2017 23:56 • 1 reactie • Reageer
Emma Cauwelaers
Dank je wel! Ik zal mij best maar moeten doen om het vol te houden haha :).
17-04-2017 10:43
17-04-2017 10:43 • 1 reactie • Reageer