×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Nogmaals ziek?

Nogmaals ziek?


Mij is er altijd verteld geweest dat je als jongvolwassenen niet al te veel moet vrezen voor ziek te vallen. Zeker niet als je vrij gezond bent en eigenlijk niets aan je immuunsysteem mankeert. Alleen denkt mijn lijf daar dus anders over.

Mijn 2017 begon eind januari met een heel zware griep. Drie welen lang lag ik onder de kiem. In Maart kreeg ik dan weer te maken met een darmslijmvliesontsteking. En sinds vandaag kreeg ik te horen dat mijn linkerkeelamandel een infectie heeft. Deze zorgt ervoor dat ik wit slijm inslik die mijn darmen niet kunnen verdragen en ook in mijn bloed terechtkomt en mij extra ziek maakt.

Ondertussen heb ik het echt wel gehad met ziek te zijn voor 2017. Zeker als je je bedenkt dat ik maar 20 ben. Ik geef wel toe dat ik stijf onder stress sta. Al vraag ik mezelf nu echt wel af, wat is het volgende?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties