Nogmaals ziek?

Nogmaals ziek?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mij is er altijd verteld geweest dat je als jongvolwassenen niet al te veel moet vrezen voor ziek te vallen. Zeker niet als je vrij gezond bent en eigenlijk niets aan je immuunsysteem mankeert. Alleen denkt mijn lijf daar dus anders over.

Mijn 2017 begon eind januari met een heel zware griep. Drie welen lang lag ik onder de kiem. In Maart kreeg ik dan weer te maken met een darmslijmvliesontsteking. En sinds vandaag kreeg ik te horen dat mijn linkerkeelamandel een infectie heeft. Deze zorgt ervoor dat ik wit slijm inslik die mijn darmen niet kunnen verdragen en ook in mijn bloed terechtkomt en mij extra ziek maakt.

Ondertussen heb ik het echt wel gehad met ziek te zijn voor 2017. Zeker als je je bedenkt dat ik maar 20 ben. Ik geef wel toe dat ik stijf onder stress sta. Al vraag ik mezelf nu echt wel af, wat is het volgende?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
oeioei verzorg je maar goed! genoeg rust en genoeg water drinken! afentoe bewegen helpt ook :) mijn jaar is ook slecht gestart met een infectie aan mijn bloedvaten, ben ook maar 18, mijn immuunsysteem is daardoor ook verslechterd maar door gezonde voeding en sporten ben ik niet vaak ziek! beterschap
| 09:29 |
Alvast veel beterschap en hopelijk stopt het nu
| 09:06 |
Dank je wel, ik hoop het ook!
| 22:18 |
Wat stom. Laat je in ieder geval even vertroetelen nu je ziek bent, dan komt er toch iets positiefs uit ;-)
| 00:00 |
Dank je wel :). Gelukkig heb ik een vriend die er alles voor zou doen om me te vertroetelen :).
| 22:18 |
stress is als de pest voor je lichaam ! relax en verzorg je goed , sterkte & moed toegewenst
| 23:53 |
Dank je wel ;)!
| 22:17 |
Zeg altijd tegen mensen. Een gezond iemand heeft duizenden wensen, een ziek iemand maar één beter worden.
| 23:53 |
Dat klopt helemaal!
| 22:17 |
Zoals Lilly hier onder al schrijft heeft stress enorm veel gevolgen voor o.a. het spijsverteringssysteem. Het kan al beginnen met gehaast eten, te weinig kauwen, te weinig speeksel, maagzuur niet op orde, slechte darmwerking enz enz. en dan ook nog de combinatie van al deze dingen.
Begin met rust nemen en alleen ontspannen te eten, veel goede bacteriën en desnoods wat extra vitamines en supplementen.
| 23:22 |
Dank je voor de tips! Alleen ben ik van nature al intolerant voor veel dingen. Aanleg in de familie en een paar familieleden met o.a. Een stoma en de ziekte van crohn. Zelf ben ik een heel rustige eter maar het is inderdaad wel zo dat met stres die spijsvertering erger wordt :)
| 22:16 |
Stress kan je immuunsysteem erg naar beneden halen jammer genoeg. Best irritant want ziek zijn helpt echt niet met stress verminderen meestal. Veel sterkte, hopelijk voel je je snel beter en blijf je dan ook lang gezond. :)
| 22:54 |
Dank je wel voor de lieve reactie! Ik hoop ook dat ik er snel vanaf ben. Opzich voel ik me niet ziek en kan ik wel alle gewone dingen doen, maar uiteraard voel ik wel dat men lichaam op is. Dus rusten is de boodschap :)!
| 22:56 |
Luister zeker naar je lichaam ja, rusten is inderdaad de boodschap. :)
| 23:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen