×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
#Update: Aan alles komt een einde maar er is ook een nieuw begin

#Update: Aan alles komt een einde maar er is ook een nieuw begin


Hey mensen,

Ik ben lang er niet geweest en uiteraard had dat zijn redenen. Er was heel veel aan mijn hoofd en uiteraard had ik ook het een en het ander te doen. Op het moment dat ik dit schrijf gaat het absoluut niet goed met mij. Maar ik heb wel hoop op dat het uiteindelijk nog beter wordt.

Een van de meest belangrijke ingrepen in mijn leven is school. Ik heb na lang twijfelen de knoop doorgehakt om te stoppen met mijn huidige studie en verder te gaan in een andere. Ik ga volgend jaar geen hoge school meer doen maar HBO5. Volwassen onderwijs in boekhouden. Het is iets compleet anders dan ik gewoon ben het is terug maar richting het middelbaar onderwijs maar op zich heb  ik er heel veel zin in dus dit komt wel in orde!

Een ander nieuwtje dat helaas heel moeilijk te brengen valt, is dat mijn verloving is afgebroken. Mijn verloofde en ik zijn niet meer bij elkaar. Ergens verwacht en ergens heel hard onverwacht. Het ging wat moeilijk tussen ons beide maar er was nog heel veel liefde tussen ons twee. De voornaamste reden van de breuk ligt wel bij hem maar voor zijn privacy ga ik hier niet diep op in. Hij heeft tijd nodig om dingen te verwerken en dat gun ik hem ook. Hij is echt een goede jongen en ik hoop echt voor hem dat hij eruit komt met of zonder mij.

Nu het vakantie is en ik toch tijd genoeg heb, kan ik gerust wat meer bloggen en dat ga ik ook doen! Ik probeer 3 à 4 keer te bloggen en ook een beetje voor te lopen ook zodat dit tempo blijft.

Hoe gaat het met jullie nog?

<3 Emma

 
frieke
heel veel sterkte en vooral ook succes verder
02-08-2017 17:07
02-08-2017 17:07 • Reageer
Rudi Arends
goed en ik denk veel beter dan met jou. Succes and move on.
13-07-2017 22:12
13-07-2017 22:12 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Wat een veranderingen. Heel veel sterkte met het verwerken van de verbreking van de verloving en succes met je nieuwe studie.
13-07-2017 20:07
13-07-2017 20:07 • Reageer
Lars Grijsen
Sterkte met alle veranderingen!
13-07-2017 19:31
13-07-2017 19:31 • Reageer