Who am I....

Who am I....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tsja wat moet je zeggen ik realiseer mij net dat ik nog maar 13 maanden een dertiger ben. En wat doe je dan…de balans opmaken, want alhoewel ik in mijn hoofd echt nog lang geen 25 ben zeggen mijn lichaam, mijn levenservaring (zowel positief als negatief) en mijn paspoort toch echt iets anders. Het toekomstlijstje dat ik in mijn jeugd in gedachte heb opgesteld ziet er als volgt uit:

Omringen met lieve familie en vrienden✅

Een betrouwbare liefdevolle partner✅ en ❌

Kinderen✅!!!!

Leuke baan/werkgever✅ en “Op de tocht"

Leuke collega’s……50% ✅

Zelfstandig ondernemen……✅ en ❌

Be Happy……Trying

Zingen❌

Schrijven❌

Zoals je ziet heb ik mijn best gedaan en net zoals iedereen ook te maken gehad met ups-and-downs.

Mijn dwangmatige hang naar liefde, warmte en gezelligheid heeft me redelijk naief in het leven doen staan. Hier door heb ik mooie en liefdevolle hoogtes bereikt, maar ook gezien wat er zich in de diepe donkere dalen bevind….Op dit moment ben ik omhoog aan het krabbelen uit 1 van deze dalen en wel mijn diepste mag ik zeggen, dat zal ik later nog toelichten, maar vandaag even niet…Nee vandaag niet, want de zon schijnt en het bijzondere is ik zie en voel haar ze roept me! Ook waait er een wind niet te zacht, maar ook niet stormachtig… Hard genoeg om flarden van somberheid en verdriet mee te nemen… Ik staar uit het raam en kijk ze na. Ik weet dat ze nu niet ver zullen komen, maar dat ze erop uit gaan is een enorm grote stap. Met veel hulp en samen met de wind zal ik ze begeleiden, steeds een stapje verder waarna ze mij uiteindelijk alleen afentoe op zon- en feestdagen komen opzoeken. Natuurlijk zal ik ze dan ontvangen omdat ik weet dat ze weer gaan en het slechts een beleefdheidsbezoekje is. Maar nu ze de eerste stap hebben gezet besluit ik het schrijven een kans te geven en voilà hier het resultaat….. Ik moet nu gaan afronden want zie de flarden alweer terugkomen, wie weet pak ik bij een van de volgende windvlagen ook het zingen op……

X EmmyBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
IK moet zeggen, dat schrijven ... maar daar ook maar een groen vinkje van.
Hoe mooi je kan verwoorden wat je voelt en doen.
En weet je, UITEINDELIJK komt alles wel weer goed. Daar heb ik ook steeds in geloofd en ik beloof je, het komt goed.
Ik las hier net eerder een blog van iem. Het gaat om het verhaal die je verteld over jezelf!
| 10:42 |
schrijven is altijd goed.
succes en zal je volgen.
houden van jezelf en de de liefde komt aanwaaien echt waar.
geniet van de zon want die schijnt ook voor jou
| 19:20 |
je hebt nog een lange weg te gaan :)
| 13:47 |
Ik ben ook benieuwd naar hoe het verder gaat gaan ;)
| 06:14 |
Je mag trots zijn op deze eerste stap, en wat het zingen betreft misschien eerst alleen voor je zelf?
| 23:07 |
Ik ben benieuwd hoe het gaat allemaal.
| 22:58 |
Benieuwd hoe jou leven verder gaat, ga je volgen...
| 22:54 |
Bedankt! Ik volg jou bij deze ook! Geloof is heel belangrijk voor mij.
| 23:00 |
Dank je wel, leuk.
| 09:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen