Encaustichris' 100 Happy days, dag 3 (maandag 9-3-2020) Werkje van de dag!


Voor velen is maandag een lastige dag. Het begin van een nieuwe (werk-)week, na een lekker vrij weekend.

Voor mij maakt het niet veel verschil of het maandag of een andere dag is, sterker nog, om de week begint mijn weekend op maandag :-)

Vandaag begon mijn dag met een geluksmomentje: gisteren heb ik met de bijenwas gewerkt, en toonde ik al de piramide, maar ik maakte meer. Ik maakte ook twee hangers, de eerste uit een serie, die ik gisteren te drogen heb gelegd, en dan is het altijd afwachten hoe ze er de volgende ochtend uit zien.

Ik begon de dag met een happy-momentje:

100happydays
100happydays

Beide hangers zijn behoorlijk gelukt! In de linker is wat lucht geslopen, maar dat is altijd het risico met deze techniek, en zoals vriendin Thea zegt: "het is handwerk, het hoort erbij!", dus ik probeer me er niet druk om te maken....

De rechter hanger is gereserveerd, de linker is te koop. Mocht je interesse hebben, voor €11,50 is íe van jou (excl. verzendkosten). Het bloemetje is een zelf gedroogd sneeuwklokje uit eigen tuin.

De hangers zijn 3,5 x 4,5 cm groot.

Ik wens je een fijne dag!

#100happydays#encausticart#werkjevandedag#sneeuwklokje#bijenwas#handgemaakt